USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Серед філологів і журналістів обирали красунь. ФОТО

3 Квітня 2013 12:47
«Міс Інституту філології та журналістики 2013» обирали у Луцьку. У програмі мав місце і учасник шоу «Танцюють всі», - повідомили у прес-службі ВМГО «Батьківщина молода»

Так, у Центрі дозвілля СНУ імені Лесі Українки о 16:00 обирали «Міс Інституту філології та журналістики 2013». Конкурс краси мав ще й продовження – after party у РК «Zefir», де глядачі могли побачити дефіле красунь у більш неформальній обстановці та потрапити на битву діджеїв.

Ведучими були перша віце-міс Інституту філології та журналістики 2012 року Олена Ровенчук та друга віце-міс ІФтЖ 2012 року Яна Марчук. Крім того, до складу журі увійшли: «Перша Віце-Леді України 2012» Юлія Ковальчук, ведучий «Ранку «Нової Волині» Михайло Кузьмич, арт-директор лаунж-кафе «Paganini» Юлія Гірдвіліс, член фракції ВО «Батьківщина» Олександр Семенюк, представниця «Танго Маркету» Тетяна Вашета та від клубу знижок «Multi Card» – Наталія Харчук.

Вхід вартував 5 гривень. Шість чарівних красунь дефілювали у витриманому чорно-білому стилі: чоловічі піджаки у поєднанні із купальниками, довгі прозорі спідниці та маски на обличчях. Ще цього вечора виступили учасник танцювального проекту «ТАНЦЮЮТЬ ВСІ» – Артем Шошин та колектив «FLY».

Перемогу здобула Ірина Киричук. Надія Лайтарук стала першою віце-міс ІФтЖ, Тетяна Мосійчук – другою віце-міс ІФтЖ. Крім того, Міс онлайн обрали Яну Трофимюк за попереднім голосуванням у соціальній мережі ВК (Вконтакті).

Депутат Луцької міськради та член журі Олександр Семенюк прокоментував конкурс краси: «Я впевнений, що подібні заходи просто необхідно проводити, насамперед це важливо для молоді, яка може орієнтуватися на своїх талановитих колег. Сам захід хороший, потрібний в наш час та організований на належному рівні».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Каріна Показати IP 3 Квітня 2013 15:45
цікавий захід, в нас ж всі погляди приковані до "самого кращого університету луцька", в інших вузах нічого не коється, аби про це можна було також написати?
надя Показати IP 3 Квітня 2013 16:35
це що за пе.ик на 3 знімку.
Журналіст Показати IP 3 Квітня 2013 17:58
Серед філологів і журналістів? А скільки у них стажу, скажімо, журналістського? Бо не чули серед мас-медіа таких імен. ..Уточняйте: серед студентів. Інформація має бути точною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus