USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скоро можна буде цілуватися через інтернет

4 Травня 2011 16:12
Дослідники з токійського Університету електрокомунікацій продемонстрували пристрій для імітації поцілунків.
З його допомогою «поцілуватися» можуть двоє інтернет-користувачів, що знаходяться на відстані один від одного, - повідомляє ТСН.
Це два парних апарати, які під’єднуються до комп'ютера.
Відчуття поцілунку повинен передавати вигнутий пластиковий наконечник. Користувачі поміщають його в рот і обертають язиком за годинниковою стрілкою або проти неї.
Дії двох користувачів синхронізуються через інтернет. Якщо один з них починає обертати наконечник свого апарата, у другого користувача він також приходить в рух.
Як повідомляється, зараз розроблено тільки прототип пристрою, який має бути доопрацьований. Зокрема, пропонується додати до передавача функцію передачі смакових відчуттів та імітацію дихання партнера. Яким чином це буде реалізовано, наразі не повідомляється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus