USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Справжній «зорепад» на фестивалі Захід-2013. ФОТО. ВІДЕО

10 Травня 2013 10:36
Більше 50 гуртів, серед яких Ляпис Трубецкой, SunSay, Бумбокс, Zdob Si Zdub, Сергій Жадан, Noize MC та безліч інших виступлять цого року на вже традиційному фестивалі «ЗАХІД», який відбудеться біля Львова 16-18 серпня.

Так, ЗАХІД – одна з найбільших та найпотужніших мистецьких подій країни. Фестиваль, розповідають організатори, проводиться з 2009 року на Львівщині.

Як і торік, ЗАХІД-2013 відбудеться у колишньому дитячому таборі Сонячна Галявина в Родатичах неподалік Львова 16-18 серпня.

Оголошені наразі учасники ЗАХОДУ 2013: Rocky Leon – Ляпис Трубецкой – Воплі Відоплясова – Скрябін – SunSay – O.Torvald – Тостер – Бумбокс – Zdob Si Zdub – Кожаный Олень – Аддис Абеба – Фліт – Сергій Жадан та Собаки в Космосі – Stoned Jesus – Веремій – Роллікс – Viter – Noize MC – Крихітка

Загалом – більше 50 гуртів на 3-ох сценах.

Окрім того, гостей розважатимуть на літературних імпрезах, театральних шоу та цікавих майстерках. Відпочинку сприятиме польова кухня, виставки рукоділля та літературні читання.

Детально про фестиваль та участь у ньому можна дізнатись безпосередньо на сайті ЗАХОДУ.







Промо відео фестивалю-2012.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus