USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Субота в луцькому парку. ФОТО

29 Березня 2014 15:15
Ранок вихідного дня. Хто ще не прокинувся, а хто вже вирішив не сидіти вдома, підставити обличчя весняному сонцю і відшукати альтернативу задушливому міському чаду. Дехто вирішив провести суботній ранок за чашкою кави, а дехто – на свіжому повітрі. Вже близько обіду в центральному парку імені Лесі Українки доволі людно. Звичайно, не так, як це буває в літню пору, але зимовій самотності парку прийшов кінець.

Розквітають квіти і розпускаються листочки. Співають пташки, і не чути шуму автомобілів. Ті, хто любить побути на природі, але не може виїхати за межі міста, приходять сюди – шукати віддушину після міського гулу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тарас ш. Показати IP 29 Березня 2014 15:57
дуже добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus