USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центральна вулиця Луцька стане «вулицею різдвяних янголів»

6 Січня 2018 12:12
У рамках мистецького проекту «Вулиця різдвяних янголів» центральну вулицю Луцька прикрашають ілюмінацією у вигляді янголів.

Різдвяні інсталяції арт-об’єктів різної конфігурації розмістять вздовж пішохідної зони вулиці Лесі Українки.

Насолодитися сяючим видовищем лучни та гості міста зможуть уже сьогодні, 6 січня, ввечері.

Нагадаємо, у центрі Луцька 28 грудня встановили святкові ілюмінації. Ближче до вечора лучани та гості міста змогли побачити новорічні об'єкти у всій красі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 6 Січня 2018 15:11
Ви думаєте,що нашим людям не хватить розуму щось поламати чи лавки у парку чи інсталяцію на театральній площі ,чи вкрасти дрова з шалашика де на театральній фоткаються на память .Зараз комусь і з цих ангелів буде щось потрібно.Комусь провід ,комусь провідочок.А бити по рукам щоб знали як марнувати майно.І не відпускати пока не востановить так як було.На всіх змі показати фотку щоб всі сусіди знали і впізнавали перехожі.Може тоді якщо не правоохоронні органи то самі люди наведуть порядок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus