USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Діти «запалювали» на головній сцені області. ФОТО

25 Травня 2013 18:00
Кращі учнівські колективи шкіл та позашкільних закладів краю презентували свою творчість на головній сцені області у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка 25-ого травня.

Гала концертом в облмуздраметеатрі закінчився обласний фестиваль художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Захід відбувся у рамках «Року дитячої творчості».

25 кращих учнівських колективів, солістів шкіл та позашкільних закладів презентували свою творчість. Переможці районних та міських конкурсів з усієї Волині показали свій талант і на обласній сцені.

Відкрили концерт народний танцювальний колектив «Барвінок», студія сучасного танцю «Ерідан» Палацу учнівської молоді Ковеля. Далі один за одним виступали солісти, ансамблі, гурти, дуети, хори, танцювальні колективи. Учасників дійства привітали голова Волинської ОДА Борис Клімчук і голова Волинської облради Володимир Войтович.

Учні, які здобули вагомі досягнення на всеукраїнській і міжнародних сценах отримали відзнаки.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КСЮША Показати IP 26 Травня 2013 21:37
Наші діти-самі найкращі!Бережімо,любімо та цінуймо їх,вони наше завтра!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus