USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку дещо нове - фестиваль вуличної їжі

9 Квітня 2015 15:13
Дещо абсолютне нове для міста чекає Луцьк 2-3 травня. Оживе наша візитівка - Замок Любарта. Тут буде людно, затишно, цікаво та, що немаловажливо, смачно!

Lutsk Food Fest
- перший гастрономічний фестиваль вуличної їжі в Луцьку, збере в стінах замку представників ресторанів, кафе, кондитерських, піцерій нашого міста і не тільки. Однак найбільше тут чекатимуть волинян, та гостей славного краю, які матимуть на меті гарно провести травневі свята та випробувати новий формат відпочинку.

Протягом двох днів тут представлятимуть новинки меню та вражатимуть кулінарними шедеврами. Ексклюзивність блюд та спеціальні ціни – гарантовані, - обіцяють організатори.

Додатковою особливістю фестивалю стане насичена розважальна програма, що буде включати різноманітні майстер-класи, сімейні та молодіжні конкурси, дитячих аніматорів, виступи творчих колективів, DJ-сети. Море призів та подарунків!

Для нас, розмірковує організатор заходу Сергій Карпюк, ця подія - це можливість внести трішки радості і допомогти зробити дивовижним місто, яке ми називаємо домом, трохи кращим.

"Ми сподіваємося, що ви приєднаєтеся до нас, насолодитесь чудовою кухнею, прекрасно проведете час і тим самим підтримаєте місцевих представників ресторанного бізнесу", - резюмує він.

Так, у всьому світі вулична їжа вже давно стала звичною справою. Вона вражає своїм різноманіттям і якістю, яка часто обходить навіть ресторанну кухню. Тренд вуличної їжі поступово набирає обертів і в Україні, адже за божевільним ритмом життя можливість смачно і швидко перекусити стає прерогативою.

Перший міський фестиваль вуличної їжі – абсолютно новий формат дозвілля для Луцька. Організатори не могли не помітити шаленої популярності такого дійства у Києві та Львові, тому нарешті ця подія відбудеться і у нашому місті.

Не варто сприймати фестиваль лише з позиції гастрономії, адже ця подія скоріше спрямована на забезпечення повного відпочинку, комфорту і затишку відвідувачів. Тут можна буде не лише насолодитись величезною кількістю представлених страв і напоїв, а й послухати музику, зустріти старих знайомих, поспілкуватись.

Фестиваль добре позлить тих, хто виділить для нього лише годину-дві. Атмосфера свята неодмінно «затягне» на цілий день, а можливо і увесь наступний!

Мета фестивалю:

- розкритття культури вуличної їжі;
- обмін досвідом між ресторанами;
- забезпечення культурного дозвілля;
- підвищення стандартів ринку вуличної їжі.

Вартість входу для дорослих: 10 грн.
Вартість входу для дітей: 5 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
от Сірожка Показати IP 9 Квітня 2015 16:05
казав безкоштовний вхід буде )) обманув
Анонім до от Сірожка Показати IP 9 Квітня 2015 16:24
Нічого не обманув... Це вартість квитка в замок...
воууу Показати IP 9 Квітня 2015 16:06
майовочка!!!
буде культурно? Показати IP 9 Квітня 2015 16:55
головне,щоб млинцями з лопати не пригощали,як росіян наМасляну ))
Грім Показати IP 9 Квітня 2015 18:47
Вхід повинен бути безкоштовним.
Bpm Показати IP 10 Квітня 2015 08:24
А зарплати повинні бути вищі і комунальні платежі дешевші!
456 до Bpm Показати IP 21 Квітня 2015 13:38
І дзеркала красівши і молідші!!!!
бомж Показати IP 2 Травня 2015 11:50
ось самі і жеріть її !!!!! 10 гривень вхід, туалет 5 грн., штраф що не добіг 100 грн. - "ЄВРОПЕЙЦІ"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus