USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку - третій «Lutsk food fest». ЗМІНИЛИ ДАТУ

20 Серпня 2015 16:45
Третій Lutsk Food Fest відбудеться 12 і 13 вересня у стінах Луцького замку. Нагадаємо, раніше планувалося, що захід відбудеться 5 та 6 вересня. Про це організатори інфомують в мережі.

«Це означає, що ми та наші учасники будемо мати більше часу на підготовку, і як результат знайдемо, чим здивувати вас! Отож, 12 і 13 вересня нічого не плануємо та вже починаємо розминати свої шлунки!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, фестиваль вуличної їжі у Луцьку відбувається уже втретє.

Нагадаємо, в Луцьку цього літа відбувся дводенний фестиваль «Lutsk Food Fest». Ті, хто приходили на перший фестиваль у травні, і побували на другому, змогли відчути різницю.



Раніше, Інформаційне агентство Волинські Новини писали, що задля бійців у Луцьку розгорнули «польову кухню бабці Австрії».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: чим дивували лучан вегетаріанці під час фестивалю вуличної їжі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанка Показати IP 8 Серпня 2015 14:29
А може усе це відправимо в АТО, а не самі зжеремо одівши вишиванки. Яка товариші депутати піарщики чи слабо? Хто у вас там головний?
луцький до Лучанка Показати IP 8 Серпня 2015 16:25
А слабо це висловити "харанту"?! На армію ого-го виділяють і це наші податки і чому тоді так хвилюємось за харчування у зоні АТО? Бо знаємо що там не вистачає! То чого наїзди на фести і т.д. і т.п., а самих головних ніхто не питає?! Навчиться розділяти і думати що до чого!!!
домогосподарка Показати IP 8 Серпня 2015 16:28
Це бред,ну ладно раз в рік,ну не кожен місяць,що більше не має що робити,при тому концепція фнстивалю не дуже змінюється,якщо взялися то робіть добре,а то в нас будь-яке зібрання(зібралися пару чоловік) називають фестивалем,не вже не можна було об'єднати людей навколо чогось більш духовного.
Анонім Показати IP 8 Серпня 2015 16:53
задувбали вже з тою їжою...зберіться і попийте - відведіть душу..нащо той пафос...назвали те збіговисько фестевалем....
Адвокат Показати IP 9 Серпня 2015 10:33
За законом України на афіші заходу ОБОВЯЗКОВО повинні бути організатори цього фестивалю щоб у разі якщо комусь з відвідувачів після цього дійства(або під час його проведення) стане зле то щоб люди могли подати на організаторів до суду.Бо за законом України саме організатори таких заходів повністю несуть відповідальність за усе що на такому заході відбувається.По-друге,як організатори цього дійства сплачують податки державі,адже усі кошти від фірм які там торгують вони беруть налічкою(а це ухиляння від сплати податків державі і є кримінальна за це відповідальність).По-трете,у числі організаторів заходу є представник міської ради Луцька.Може хтось не знає,але державним посадовцям категорично заборонено організовувати і бути учасниками комерційних заходів та проєктів.За це одразу можна давати до 3,5 років позбавлення волі(є відповідний закон).В-четверте,за розробленим нашою державою технічним паспортом замку Любарта на його теріторії одночасно може знаходитися не більше 700 чоловік(бо під замком є підземелля які можуть не витримати і обвалитися та повбивати людей що на цей захід прийдуть.Як цікаво організатори сподіваються контролювати натовп людей?(можна з впевненістю сказати по перших двох дійствах що ніяк:).І головне,під час розкопок може хтось знає на теріторії замку дуже багато знаходили рештків людей(там колись під час облог нашого замку ховали вбитих його захисників).Тому я вважаю що робити обжираловку пробачте на рештках померлих людей це пробачте дикунство.У місті багато є гарних місць для проведення таких заходів(да хоча як і пропонував пан Романюк замкова площа де раніше такі ярмарки(бо назвати це фестивалем аж ніяк не можна) і робили.Пане Романюк подумайте,попереду вибори мера.І повірте,цей фестиваль вам ще ох як аукнеться і не в найкращу сторону.
Яночка Показати IP 9 Серпня 2015 11:05
У замку Любарта є залишки української церкви якщо не помиляюсь 12 століття.Чому мовчить наше духовенство?Хіба у дворі нашого собору у центрі міста проходять отакі обїдаловки?
777 Показати IP 9 Серпня 2015 13:09
Вам аби обі*рати, зробіть щось самі, організовуйте,збирайте, робіть краще, не бачу ніякої проблеми, чи організаторських здібностей хватає шоб залишати незадоволені коментарі. Все вам не подобається, роблять шось - погано, не роблять - теж погано, ви самі не знаєте шо вам потрібно...
Ромка до 777 Показати IP 9 Серпня 2015 20:35
Ти спочатку поцікався скільки коштує державі утримання замку,а потім вже пиши.Ти хоч копійку на його утримання дав?Замок і без твого фаст-фуду якось проживе.
совість Показати IP 10 Серпня 2015 14:33
Чому всі такі злі? Організовується певний захід для людей,щоб хоча б на трошки відійти від вселенського негативу. Кожен може організувати щось цікаве і сам. І ,врешті, кожен вирішує ,що йому подобається і куди йому іти. Приємно,що і в ці важкі часи є люди,які думають про інших.
дайош бухло?)) Показати IP 20 Серпня 2015 17:14
бухло наливать будут? тогда возможно приду
Інна Показати IP 20 Серпня 2015 19:00
та не цікаво це адекватним людям. Такі фестивалі проводяться один раз на рік, а не кожен місяць. Воно звичайно спокусливо заробляти великі гроші стабільно, але люди свою оцінку вже дали таким ярмаркам їжі. Невже виробники досі не розуміють, що їх розводять на гроші? Чи можливо вони окупили вкладені кошти? Мій знайомий жалівся, що навіть половини не відбив того, що з нього здерли міські чиновники.
Як ви всі задовбали Показати IP 21 Серпня 2015 09:27
тільки нити і вмієте це нет так то не так, а самі хоч щось робите???
2 до Як ви всі задовбали Показати IP 21 Серпня 2015 10:01
всі щось роблять, але роблять це з розумом, а не так по дурному як ви.
my_gift Показати IP 21 Серпня 2015 11:09
Та можна було б піти...Якби хоч якась культурна програма планувалась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus