USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Людина року 2014» у Луцьку в новому форматі

5 Грудня 2014 13:42
Щорічна подія «Людина року 2014»відбудеться 8-го грудня, але під егідою нових організаторів і в новому форматі. Обіцяють, що захід не буде розважальним, а гроші від продажу квитків передадуть для поранених воїнів АТО.

Про це йшлося під час прес-конференції сьогодні, 5-го грудня.

Як розповідають організатори, патріотична подія року відбудеться під назвою: «Україна за Мир», в рамках Премії «Люди XXІ століття».

«Цьогорічна ідея «Людина року» змінила формат, вона має патріотичний дух, мету і ціль. Будуть нагороджені люди з Майдану, волонтери й ті, хто попри складну ситуацію в країні невтомно працює й здобуває чималих результатів.

Нагадаємо, сьогодні, 5 грудня, країна вітає всіх волонтерів.

Окрім того, вже не буде танців, не буде розважального формату, але буде багато українських пісень, які торкнуться сердець багатьох», - розповідає організатор Олена Бекеша.
На цьогорічній церемонії вручення, будуть й нові номінації: «Нескорений», «Добрі справи», «Герої року».

«Коли я писала сценарій, то були моменти, що сама розчулювалася. Але ми не будемо це дійство перетворювати на суцільну жалісну подію, бо нагороджуватимемо не лише тих, хто загинув чи їх рідних, а й тих, хто успішний, попри складну ситуацію в країні, тому знайдемо золоту середину. Ми будемо радіти за успіхи волинян, не забуваючи про трагічні події в нашій країні», - наголошує ведуча події Наталка Войтович.
Для учасників дійства виступлять: Галина Конах, Рената Штіфель, Василь Чепелюк, гурт Mmdance та інші.

Щодо коштів, які надійдуть від продажу квитків, то їх передадуть на лікування воїнів АТО.

Церемонія нагородження «Людина року 2014» відбудеться 8-го грудня в Луцьку о 18.00 годині у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка, продовження у ресторані «Show Basilic» о 21.00 годині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
галя Показати IP 5 Грудня 2014 13:50
що кому а курці просо кому воювати і ще каліками зостаються а тут губи червоні наталки войтович дивитись
Онатолє до галя Показати IP 6 Грудня 2014 01:49
А хто ці пілотки? Я певен - вони найбільше зробили для Волинського краю - вони найдосвідченіші та найчесніші - найбільше посадили та зібрали картофлі, надоїли млека.. Словом ударніци труда! Бичків доїли полюбому, тільки не тих..
Таня Показати IP 5 Грудня 2014 14:05
Лєна, а гроші працівників, яким ти не заплатила також на Схід пішли, чи в твій карман? Так само і ці кошти 100% підуть в карман хитрій Бекешці.
Свідок до Таня Показати IP 5 Грудня 2014 18:04
У Бекеши дядько чи там якийсь родич мент при посаді... може і бивший.... Але всеодно ХЗ за рахунок чого ця ну, м"яко кажучи трішки віддалена особа займається тої всею двіжухою... і хто ведеться на її манси..... То лі дело Войтович... папа решає)))
Світлана до Свідок Показати IP 6 Грудня 2014 12:03
За рахунок спонсорів. От тільки вже кілька років у неї працюють менеджери - а Бекеша з ними не розраховується. Попрацювала людина кілька місяців, Олена починає боргувати ЗП - їй говорять, а вона вказує на двері. Так і не платить заостані пару місяців. Щодо Людини року - от тільки минулого року зібрали купу грошей, пообіцяли спонсорам різного (це для них важливо - піар та реклама) - і половини не зробили з того, щоб зекономити Олені в карман. І та знов менеджерам не заплатила. Через що навіть сварилась з співорганізаторами. Але купу грошей заробила.
Анонім Показати IP 5 Грудня 2014 14:11
коментар було видалено
Штефан, Луцьк Показати IP 5 Грудня 2014 14:45
"Людина року", це приватний проект. Скільки я маю заплатити, щоб отримати таке звання? А чому під таким, настільки вже нейтральним гаслом - "Україна за мир"? А чому не "Україна за перемогу?" Ви масонська організація? Знову, й на цей раз, "Людину року", вже вп'яте купить мер Нововолинська В.Сапожніков чи міський голова Луцька М.Романюк? То дайте його голові ВОДА В.Гунчику. А може, це буде П.Саганюк чи О.Кіндер? Або директор "Нововолинськтеплокомуненерго" А Гаврилюк? Хто ви, патріоти чи агенти ФСБ Росії? Напишіть. Не видаляйте коментар, "ВН"! У ньому нормальні запитання. Хай дадуть такі самі нормальні відповіді.
віто до Штефан, Луцьк Показати IP 5 Грудня 2014 15:00
Розумно та аргументовано, як завжди.
Анатоль до віто Показати IP 5 Грудня 2014 18:38
Пані Наталя, яка має псевдо Штефан дуже розумна і кмітлива журналістка!
читач Показати IP 5 Грудня 2014 16:21
Войтович нічого не зробить і не проведе.
Питання Показати IP 5 Грудня 2014 16:41
А де ця "солодка" ведуча була коли стояв майдан? На пару з батьком ригіналом в хаті ховалися? Патріоти твою мать..... та скільки ж вже це буде тривати? бездарні діти бездарних батьків на посадах ??!?????!!!!!!!!
Бармалєй Показати IP 5 Грудня 2014 19:58
Коли собаці немає що робити, то він..........Правильно..... Він шукає людину року.
я Показати IP 5 Грудня 2014 20:56
Смiшнi люди, огидно читати всю цю" с**нь"- вмiють тiльки гадити, а зробити розуму немае! Йдiть працюете, а не в нетi сидите, безаргументовнi коменти пишете!
Таня до я Показати IP 6 Грудня 2014 12:06
Олена, що - правда в очі коле?! ТИ КОЛИ ЛЮДЕЙ ДУРИТИ ПЕРЕСТАНЕШ?
888 Показати IP 6 Грудня 2014 00:32
я ,ти шкурка путінського х.я.
Анонім Показати IP 6 Грудня 2014 08:03
Надоїли ви вже хатою Конах, ні голосу ні зовнішності
Людина Показати IP 8 Грудня 2014 14:18
Сьогодні подивимось, хто буде гордо виходити на сцену за своїм купленим званням. Кажуть минулого року 50тис.грн. треба було заплатити за це.
Таня до Людина Показати IP 9 Грудня 2014 14:33
Минулого року коштувало 8000-12 тисяч грн.
ніколя Показати IP 20 Січня 2015 15:27
отак задумали собі-а не "зробити б" нам людину року.... номінації "дешеві" на 99%, сценарій теж "а ля київ", а ведучий - повний капець... як журналістка-Наталка, може й нічого, ще співає.....журналісти Волині уже все на світі "можуть"... здається, займайся своєю справою... і ніхто не приструнить подібне... нівелюється все до примітивізму- це все, що можна сказати з цього приводу... жаль і подив викликають подібні "шоу", і, повірте, не тільки в мене...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus