USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відгримів студентський музичний фестиваль

17 Травня 2014 09:31
Рок-концерт для луцької молоді організували на базі Луцького національного політехнічного університету. Дійство під назвою «Політех music fest» розпочалось поблизу одного з корпусів луцької «політехніки».

Організатори дійства розповіли, що таким чином хотіли ознайомити молодь Луцька з сучасною музичною культурою як регіону, так і України в цілому. Також рок-фестиваль став чудовою можливістю для музикантів-початківців спробувати свої сили на великій сцені перед широкою аудиторією.

Крім луцького гурту «Freedom» на рок-дійство завітали гурти «No Limits» та «K402» зі Львова, а також «Well» з Одеси та столичний «Anebo». Хедлайнером фестивалю став популярний луцький гурт «ФлайzZzа», який з об’єктивних обставин так і не зміг вийти на сцену.

Наостанок, гостей заходу чекало заворожуюче вогняне шоу від Луцького театру вогню «Fire dance» а також святковий феєрверк.

Організаторами музичного фестивалю стала студентська рада Луцького НТУ за сприяння Волинської облдержадміністрації та міської ради. Окрім того, до організації рок-концерту долучився благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» та ПП «Волиньагротех».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Олег Показати IP 17 Травня 2014 09:37
Залатая маладьож тусить з салютом, а в Україні щодня гинуть люди і війна
Реальність до Олег Показати IP 17 Травня 2014 18:00
Вже не вперше стикаюсь з цією думкою... Мені цікаво, ви справді вважаєте, що якщо йде війна, то треба лише сидіти вдома і безкінечно плакати? До вашого відома під час воєн також проводяться і концерти, і танці і інші розважальні заходи. Навіть для того самого підняття духу людей. Хіба ви не розумієте, що без чого-небудь цікавого населення буде просто деморалізоване? Загиблих потрібно пам'ятати, але це значить, що потрібно лише цим і жити. Не впадайте в крайності
Бантустан до Реальність Показати IP 18 Травня 2014 10:39
Когда умер Нельсон Мандела, вся Африка пела и плясала. Слава Бантустану!
Скринька ПАНДОРИ до Олег Показати IP 18 Травня 2014 15:38
Олеже, якщо хочеш докулупатись до "залатої маладьожи" і добряче їм насолити - іди закрий "Оперу". Отам дійсно маладьож тусить. А що тут? Подивись на фото - всі звичайні хлопці і дівчата, середньостатистичні, без випендрювань. Вони то тебе чому так хвилюють?
Смерть до Олег Показати IP 19 Травня 2014 14:43
Відкрию велику таємницю: люди помирають щодня, щосекунди. Хтось вмирає через хвороби, когось вбивають, когось забирають стихійні лиха, нещасні випадки, війни та інші мої слуги. Через ваші розважальні заходи в мене план не виконується: люди перестають помирати через поганий настрій. Тому досить тусить! У вас люди вмирають - скорбіть вічно!
лучанка Показати IP 17 Травня 2014 11:01
як для рок-фестивалю, люду замало, "політехнічної" молоді - купка...одні і ті ж обличчя на декількох фото. Сенс?
лучанин до лучанка Показати IP 17 Травня 2014 18:30
людей якось дійсно мало було! Я був дуже здивований - в тому задрипаному політесі вперше шось толкове зробили, а людям взагалі начхати. Але ж нормальні розваги нині не в моді, натомість трьошка мабуть забита була. Бухнути ж головне
макс до лучанка Показати IP 17 Травня 2014 22:48
просто інфу не надто гарно поширили, якщо точніше взагалі ніяк
питання Показати IP 17 Травня 2014 13:30
"луцький гурт «ФлайzZzа», який з об’єктивних обставин так і не зміг вийти на сцену".....а може організатори їх просто "кинули" ?
?? до питання Показати IP 17 Травня 2014 18:01
тобто?)
пояснюю до ?? Показати IP 17 Травня 2014 20:54
Кинуть, сов. неперех. кого-л, на что-л. значение: обмануть, надуть, чаще всего употребляется в смысле «не заплатить за сделанную работу».
PEACE, LOVE & HAIR ! Показати IP 17 Травня 2014 13:37
Дівчина в зеленій кофті з написом PEACE, як вас знайти? Ви мені до вподоби! :)
Оля Показати IP 18 Травня 2014 15:19
ахах, це якась іронія судьби просто. Я якраз і не хотіла йти на фест через ту Флайзу. Орги реально відбили собі людей нею, бо це група на любітєля. Мене зараз можуть об**рати прихильники Флайзи, але я така не одна. Тепер бачу що зря не пішла - подруги казали що було круто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus