USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку виступить «Тартак»

16 Лютого 2015 15:16
Із новою програмою на честь свого 18-річчя виступить у Луцьку гурт «Тартак». Концерт відбудеться 28 лютого у пивному клубі «Карабас-Барабас».

Нагадаємо, восени минулого року мережею ширилася інформація про можливий розпад «Тартака». На сторінці фронтмена гурту у фейсбуці мало місце підтвердження цього факту.

«Це питання постає кожного разу, коли виникає ситуація з концертом чи без концерту, чи до концерту, чи після концерту. Долю гурту вирішуватимемо всі разом, або хтось один скаже, що все, я більше не хочу, не можу, а інші з ним погодяться», - прокоментував тоді для Інформаційного агентства Волинські Новини лідер гурту Сашко Положинський.

Однак минув час і команда таки активізувалася. Гурт вирушив із концертами Україною, приступив до запису нового альбому, виходу якого з нетерпінням чекають поціновувачі музики «Тартака».

Окрім того, великої популярності набрало відео на пісню «Висота /Ніхто, крім нас», яке музиканти присвятили захисникам донецького аеропорту.



Отож, концерт у Луцьку відбудеться 28 лютого, о 21:00. Попередній продаж квитків - 80 гривень, в день концерту - 100 гривень.

Квитки можна придбати у барменів пивного клубу.

Нагадаємо також, на пісню «Земля», написану гуртом Riffmaster спільно з Сашком Положинським, зняли кліп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 16 Лютого 2015 16:49
Ура! Іду в мій улюблений Карабас! Тартак рульож!
урааааа Показати IP 26 Лютого 2015 14:15
і я! і я! і Я!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus