USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі - виставка «Грайливий світ». ФОТО

17 Червня 2013 14:13
Виставка художниці Ольги Ярошевич «Грайливий світ» триває у Ковелі.

Про це повідомили на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Доробок своїх творчих робіт художниця нещодавно представила у культурно-просвітницькому центрі. Незважаючи на те, що Ольга уже довгий час мешкає у Києві, свою першу персональну виставку вона відкрила у рідному місті.

У Ковель художниця привезла 30 картин, які розкривають не лише її майстерне володіння техніками і манерами виконання творів, а й дають уявлення про творчу індивідуальність художниці.

У свій час дівчина відвідувала художню школу, де уже змалку проявила свій талант. За словами її педагога Людмили Дятел, вихованка під час занять часто дивувала своїм неординарним баченням, цікавими малюнками, особливим нестандартним підходом до кожної теми.

Вітаючи художницю, заступник міського голови Ігор Прокопів подякував їй за чудову виставку, за талант, уміння глибоко бачити навколишній світ і ділитись цим із іншими людьми з допомогою фарб. А представлена виставка – це чудовий подарунок не тільки для її викладачів, рідних, друзів, але й усіх ковельчан.

Під час відкриття вернісажу чимало теплих слів про Ольгу сказала її хрещена мама, поетеса Світлана Пелип. Вона з надзвичайним захопленням говорила про дівчину, яка черпає своє натхнення від кожного дня, від подорожей, любові до рідної землі. Ще з дитинства Оля дивувала усіх рідних своїм особливим ставленням до природи, неймовірними порівняннями, відчуттями. І всі рідні не сумнівались, що згодом це переросте у творчість - і не помилились.

Як стверджує сама авторка, для неї у мистецтві важливі деталі, на перший погляд - дрібниці. Саме з них складається наше життя. Адже у суєті свого буття люди не мають часу розгледіти тонкощі природи, відчути струни своєї землі, а художник допомагає їм у цьому.

Для Ольги Ярошевич творчість - це засіб зцілення душі, спосіб передачі інформації без слів. Вона спрямовує свій художній погляд на реальний світ образів крізь незбагненну призму містичного.

Впродовж місяця всі бажаючі зможуть переглянути виставку Ольги Ярошевич «Грайливий світ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus