USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

У Ковелі відзначили переможців «Зимового калейдоскопу»

5 Січня 2013 15:03
Виставка-конкурс «Зимовий калейдоскоп» відбувається у Ковелі вісімнадцять років поспіль. Цього разу з роботами учасників можна було ознайомитися у виставковій залі культурно-просвітницького центру. Тут відбулось й відкриття вернісажу та нагородження переможців.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Свої роботи на виставці-конкурсі представили юні художники та майстри-початківці декоративно-прикладного мистецтва. У творах учасників переважає новорічно-різдвяна тематика.

315 робіт, які для виставки підготували 196 юних майстрів пензля від шести до п’ятнадцяти років - це найбільша кількість робіт за усі роки проведення конкурсу.

Директор художньої школи імені Андроника Лазарчука та голова журі Олена Цьомик відзначила, що кожного року конкурс радує і дивує новими темами, фантазією, майстерністю, творчими задумами. З року в рік «Зимовий калейдоскоп» спонукає дітей до творчості, вдосконалення своєї майстерності, дає змогу порівняти свої малюнки з роботами ровесників, надихає працювати краще, аби надалі досягати ще кращих результатів.

Гран-прі виставки-конкурсу отримала Анастасія Редчич. Перемогу серед учасників віком від 13 до 15 років здобула Марія Волчук. У категорії від 10 до 12 років перше місце у Кирила Філічкіна, а у віковій категорії до 9 років перемогу розділили два учасники конкурсу: Дарина Білуха та Ілля Стасюк. У категорії «декоративно-прикладне мистецтво» найкращою визнано роботу Андрія Цюп'яшука.


Ще декілька десятків дітей отримали заохочувальні призи за активну участь у виставці-конкурсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus