USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьк їде найзагадковіший представник сучукрліту. АНОНС

18 Жовтня 2013 08:51
Одного разу лучани вже були обмануті чутками на кшталт «Любко Дереш приїде до Луцька». Але цього разу це - правда! У четвер, 24 жовтня, о 18:00, у клубі «Сучасник» (вулиця Конякіна, 14) ви зможете на власні очі побачити одного з найзагадковіших молодих представників сучукрліту – Любка Дереша!

Це письменник, ім’я якого викликало чи не найбільше дискусій серед читачів, журналістів, літераторів. Після публікації першого роману «Культ» про нього говорили як про синтез українського Пелевіна, Ніцше та Борхеса. А інші запитували, чи він, бува, не містифікація і чи не буде «Культ» єдиним та останнім всплеском? Але ні, одна за одною виходять книги «Поклоніння ящірці», «Трохи пітьми», «Архе», «Намір!» «Голова Якова». Цього року Любко відвідує місто за містом, презентуючи відразу дві нові книги: «Миротворець», який складається з двох повістей та оповідання, а також роман «Остання любов Асури Махараджа».

Організатори заходу, новоутворена луцька громадська ініціатива «стендаЛь», розповідають, що у нашому місті запланований великий творчий вечір письменника. Він складатиметься з двох частин. Спочатку Любко розповідатиме про свої перші твори у форматі «питання-відповідь», а у другій частині ознайомить читачів з новинками. Також у рамках заходу можна буде придбати книги з автографом Дереша. А найактивніші читачі матимуть змогу взяти участь у розіграші двох книг. І це ще не останній сюрприз, обіцяють організатори.
Якщо ви не хочете проґавити можливість зустрітися з Любком Дерешем, вам потрібно чимдуж отримати запрошення (адже кількість місць обмежена!).



Звертайтеся за телефонами: (095) 031 32 80, (098) 630 58 12.
Ви можете знайти детальну інформацію у групі ВК.
Час: 24 жовтня, 18:00
Місце: клуб "Сучасник" (вул. Конякіна, 14)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus