USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому тролейбусі - «квартирник на колесах». ФОТО. ВІДЕО

23 Червня 2013 17:48
Приблизно 3 десятки лучан і гостей міста зібралися, аби пригадати одного з найвідоміших рокерів Радянського Союзу – Віктора Цоя.
Захід під назвою «Тролейбус, що йде на схід» відбувся у Луцьку 23 червня.
Відбувається дійство уже третій рік поспіль і збирає як постійних, так і нових учасників – усіх, хто не проти згадати «старе» та підспівати усім відомі композиції гурту «Кіно».
Почали збиратися поціновувачі творчості Віктора Цоя на зупинці, що на вулиці Данила Галицького у Луцьку, звідки і стартував захід, ще заздалегідь. Так, уже там почали співати, очікуючи приїзду того, «що йде на схід». А він, ніби даючи трохи більше часу компанії насолодитися хорошим російським роком, не поспішав. «Так задумано», - зауважила, посміхаючись, одна з організаторів дійства голова ГО «Квартира-FM» Іванна Мартинів.









Уже за декілька хвилин після цих слів, тролейбус «винирнув» над горизонтом. Усім було зрозуміло, що цей транспорт – те, що треба, адже на ньому були й «розпізнавальні знаки» - транспаранти «Цой жив!» і «Троллейбус, который идет на восток».
Маршрут був не складний, і дійсно – на схід, як зазначила Іванна Мартинів. Так, рушив він вздовж вулиці Данила Галицького у напрямку до Ковельської, потім – на вулицю Глушець, звідки виїхав на проспект Волі і – на вулицю Рівненську. Назад повертався тією ж дорогою.











Сумно під час «подорожі» не було. Заходячи у тролейбус, відразу можна було поринути в атмосферу «квартирника на колесах». Там – майже усі знайомі, поринають у атмосферу камерності і починають слухати пісні Віктора Цоя, які лунали як з гучномовця стереосистем у записах, так і наживо.
Хоч виконати пісні Цоя зголосилися четверо музикантів – волиняни Влад, Марина, Віктор та Михайло з Рівного, – утім, усі дружно підспівували. А лунали як маловідомі, так і усіма знані композиції російського рокера.










Тож, як і обіцяли організатори, подорож у тролейбусі, «який іде на схід», стала нагодою пригадати молоді роки та романтику часів розквіту радянського року для дорослих і можливістю послухати правдиву музику, яка надає крила, - для молоді.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Ольга Показати IP 23 Червня 2013 17:53
А пенсіонери залишились без транспорту.
маладьож до Ольга Показати IP 23 Червня 2013 18:15
А нам по кую
раз так Показати IP 23 Червня 2013 18:52
То і волинскі новини пишіт по русскі. Москалскі пенія пропогуете
**** Показати IP 24 Червня 2013 09:27
Цой це попса розкручена Юрием Айзеншписом. Список песен, которые Виктор Цой позаимствовал у западных исполнителей: The Sisters Of Mercy - Amphetamine logic ("Дальше действовать будем мы") The Cure - In Your House ("Пачка сигарет") The Cure - Play For Today ("закрой за мной дверь") The Cure - Primary ("мама мы все тяжело больны") The Cure - M ("Электричка") The Cure - Faith ("Спокойная ночь") The Smiths - Reel Around The Fountain ("это не любовь") The Smiths - Barbarism begins at home ("Перемен") The Smiths - Well I Wonder ("Следи за собой") The Cure - A forest ("Кончится лето") The Smiths - Girlfriend in a coma ("Когда твоя девушка больна") The Clash - London Calling ("Троллейбус") The Police - Every breath you take ("Фильмы") The Cure - Boys don't cry ("Видели ночь") Це доводить що він не відрізняється нічим від діми білана (рання версія) Люди коли ви почнете любити музику?
Александр Показати IP 24 Червня 2013 12:20
Да, зависть заедает))). Ария свои лучшие песни перепела с Голден Еарингз, карьеру великой рок-группы практически на кавер-версиях построил Манфред Мэн Еарз Бенд, массу великих песен перепел Ганз'н'Роузес. Звездный статус в 2000х годах утвердил Род Стюарт исключительно на перепевах. И что? Дай Боже вам Айзеншписа, чтоб он хоть что-нибудь из этого убогого выбора (исключая ОЭ) под названием украинский рок выбрал для перепева, чтобы после смерти вспоминали так, как Цоя))
Forever Autumn до Александр Показати IP 24 Червня 2013 13:21
Ви написали все, що хотіла написати я)). Нічого дивного - більшість бачить виключно тільки негатив. Все, що робиться - погано, не робиться - теж погано :))))
Василь до Александр Показати IP 24 Червня 2013 13:27
В кавер-версіях пісень немає нічого поганого, якщо авторство чітко вказується. Європейські виконавці так і роблять. А у всіх піснях, "злизаних" Цоєм, "Слова - Виктор Цой, Музыка и аранжировки - КИНО ". Це по вашому, нормально?
Александр до Василь Показати IP 24 Червня 2013 13:48
Ну кто бы говорил о нормальности в стране, занимающей 1 место в мире по пиратству))) А как вы относитесь к лицензированным продуктам Майкрософта? По европейски?))) слова, кстати, написаны Цоем.
Лучанин Показати IP 24 Червня 2013 18:52
Хм класно ви придумали - молодці.
В Показати IP 24 Червня 2013 19:19
зборище людей яким нема більш чим занятись!!!! а люди на тролейбус чекали....
Віталька Показати IP 24 Червня 2013 21:45
Коменти і Відео розчулюють ))
makar Показати IP 25 Червня 2013 08:02
люди,дайте спокій душі Цоя.помер він.а ви займаєтесь фігнею.звичайна то була людина,і все.
Forever Autumn Показати IP 25 Червня 2013 16:24
Тему пенсій, дармоїдства та пенсіонерів,які поспішали на роботу на Трійцю, 23-ого червня, прошу піти обговорювати у відповідну новину. Інакше це буде розцінюватися як флуд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus