USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому зоопарку – жодних комунікацій

8 Серпня 2013 09:35
Йогурти і фрукти - ведмежатам, здобу та хліб - дикобразам і павичам, а свіже м'ясо - левам. Це те, чим тішать тварин у спеку у Луцькому зоопарку. А от вода та літні душі для звірів - розкіш. Воду підвозять до кліток та вольєрів у бідонах. Адже від часів створення звіринця, який займає 4 гектари, тут і досі немає жодних комунікацій.

Як живеться тваринам у літній час, дивилися журналісти перших західноукраїнських новин, інформує ZIK.

Працівники зоопарку сподіваються, що ситуація зміниться на краще після реалізації спецпроекту, яким займається Луцька міська рада з польськими партнерами. Нарешті проведуть воду, світло та каналізацію. А ще з'являться містечка для левів та ведмедів, оглядові тераси, басейни і скляні павільйони.

«Коли будуть проведені ці комунікації, то з’явиться додатковий ресурс і в прибиранні вольєрів – буде вологе прибирання, тваринам можна буде влаштовувати літній душ. Це буде великий прорив», - сподівається директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко.
Загалом на осучаснення зоопарку виділили 1,5 мільйона євро. Нині відкрита тендерна пропозиція серед волинських будівельників на реконструкцію. За умовами проекту, переможець тендера має завершити всі роботи до кінця наступного року, а вже 2015-го зоопарк офіційно запрацює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
звір'ята Показати IP 8 Серпня 2013 10:05
нарешті почали вголос говорити про наші проблеми нам бракує не тільки душу а також засобів контрацепції та інтимної гігієни чому ми маємо вилизувати свої дупи замість того щоб полюдськи скористатися туалетним папером ми вже чули про півтора мільйона але впевнені що до нас з них дійде дуже мало злі дяді тупо розпиляють наші грошенята також нам вкрай необхідні телефони та інтернет щоб спілкуватися з нашими сородичами за кордоном а також ми хочем щоб нам надали право обирати хоча б мера

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus