USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - бібліотечний квест для дітей. ФОТО

22 Червня 2013 09:00
Бібліотечний квест «Луцьк – маленька Батьківщина» організували у Луцьку.
Про це інформувала директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова.
Організатором стала центральна міська бібліотека для дітей. Саму ідею квесту привіз з львівського Форуму видавців учасник Книгоманії-2013, найкращий читач від Волинської області, читач центральної бібліотеки для дітей Владислав Шкода.
Участь в Квесті взяли 24 дітини віком від 11 до 14 років. Також задіяли волонтерів з бібліотек міста.

Запитання–завдання Бібліо-Квесту, а їх було 8, стосувалися визначних місць Луцька.

Бібліотечні волонтери чекали учасників біля визначених завданням об’єктів, давали коротеньку інформацію про нього і вручали дітям конверт з наступним завданням та слова, з яких вони мали скласти вірш.

Однією із умов було зробити фотографію усією командою біля вгаданого місця. Ще до завдання входило знайти, де в Луцьку розташовується центр туристичної інформації та послуг Луцької міської ради, який воно успішно виконали.

Разом з дітьми «бібліотечні екскурсоводи» слідкували за дотриманням умов гри та турбувались за безпеку пересування дітей по місту.

На всі завдання відводилось 2 години, але вже об 11:50 команда «зелених» під керівництвом Богдана Осіюка з’явилась в читальному залі і розпочала писати вірш про Луцьк.

Не забарилась і команда Вікторії Вакунець, яка майже наздогнала своїх суперників.

Для малих лучан такий квест став приємним відкриттям.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus