USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку покажуть новий «Проспект розваг». АФІША

15 Травня 2013 08:16
«Проспект розваг» із піснями, танцями, запрошують відвідати лучан та гостей міста 19-ого травня у центральному міському парку імені Лесі Українки.

Захід відбуватиметься на двох локаціях: сцена та все, що поза нею. Програма сцени розпочнеться о 14:00 з виступу вихованців Центру творчого розвитку «Територія щастя». Також свою творчість презентують лауреат Всеукраїнських конкурсів Владислав Достовалов, учасники православного юнацького клубу «Лови момент», соліст гурту «Чорні Черешні» Юрій Поліщук та репери «Триде» і «Фон Форте».

Окрім цього, охочі зможуть спробувати свої сили в караоке, а о 17:30 виступатиме танцювальна студія «OZON». Також глядачам презентують вогняні шоу та вистави від луцького театру вогню «Sunrise» та «Алладін», а також Акробатична команда TWIST спростує закони невагомості.

Поза сценою відбуватиметься виставка-ярмарок. Для дітей будуть працювати атракціони та дитяче містечко.

На території «Проспекту розваг» діятиме «Алея кохання», де професійні фотографи робитимуть фото закоханих, а родзинкою дійства стануть показові лицарські бої клубу реконструкції «Айна Бера».

2-частина буде представляти собою парад ді-джеїв – для лучан будуть міксувати Twist, Marto Gross, Pioneer, Dios, Subside, Famous, PASHA-KENT(Київ), Strayder , Iversoon & Alex Daf(Львів) ( артисти KISS FM).

Запрошені також знані MC міста: Yasen, Salvador, Yuri Voices, Tamaday. Організатори обіцяють багато сюрпризів та подарунків.

Організатори дійства - СГО «Молодіжна платформа» та відділ сім'ї та молоді Луцької міської ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
очевидно Показати IP 15 Травня 2013 11:30
така наповненість артистами ніби це все тиждень триватиме.заспівають по пару пісень потанцюють по танцю,покажуть по номеру,кожен діджей поставить по 2 трека , а іще 150 ведучих треба. Як кажуть росіяни "лучше меньше да лучше" А не все нараз і ніхто толком виступити не зможе.
клабер до очевидно Показати IP 15 Травня 2013 11:42
Лайн-ап всеодно шо на global gathering
Salvador Показати IP 21 Травня 2013 02:38
так там всім догодити треба........так шо не жалуйтесь)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus