USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку працюватиме Фабрика Святого Миколая

6 Грудня 2010 15:34
У Луцьку пройде Всеукраїнська благодійна акція «Миколай про тебе не забуде!».

Мета акції – допомогти дітям та молоді проявити в собі чутливість, самопосвяту, жертовність, безкорисливість; створити особливу атмосферу свята, поділитися нашою увагою, розумінням та любов’ю з тими, хто справді цього потребує, а також звернути увагу громадськості на ідею благодійності, - повідомили у громадській організації «Центр ефективної комунікації».

В рамках проведення акції учні старших класів та студенти збиратимуть солодощі, книжки, канцелярські речі та іграшки для тих дітей, які могли б залишитися без подарунка в день Святого Миколая – дітей-сиріт, інвалідів, дітей з багатодітних, малозабезпечених, неблагополучних сімей.

«Фабрика Святого Миколая» - особливий «атрибут» акції. Адже, саме тут волонтери-«помічники Святого Миколая» з величезної кількості іграшок, солодощів, книжечок пакують подарунки для дітей.

Організатори збирають: іграшки, солодощі, одяг, дитячі книжечки, канцелярку щоденно з 1 по 19 грудня. Цього річ Фабрика Святого Миколая діє у Волинському інституті МАУП (вул. Коперника, 8).

Акція відбувається четвертий рік поспіль.

Довідково:
У Луцьку акція відбувається за підтримки Волинської обласної молодіжної громадської організації «Центр Ефективної Комунікації», Волинського обласного благодійного фонду «Миколи Яручика» та Волинського інституту МАУП ім. В’ячеслава Липинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus