USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку розпадається до 40% шлюбів

7 Червня 2010 18:20
У Луцьку в останні чотири роки розлучається 37-40 % зареєстрованих шлюбів.

Про це пише «Волинь».

За словами начальника відділу реєстрації актів цивільного стану Луцького міського управління юстиції Тамари Калинович, це значно менше, ніж в кінці вісімдесятих - на початку дев'яностих років минулого століття.
Найчастіше сьогодні розходяться подружні пари, які прожили разом від одного до п'яти років. «Якщо молода сім'я пройде перших п'ять років, «притреться», то розлучення вже менш загрожує», - каже Калинович.
Найбільший відсоток розлучень в сім'ях, де є одна дитина. За ними йдуть ті, в кого нема неповнолітніх синів і дочок. Якщо ж у подружньої пари росте троє дітей, то цей показник - 1,1 %. А де чотири і більше дітей, там показник – близькой до нуля.
Відділ реєстрації актів цивільного стану в Луцьку, до речі, один з небагатьох серед обласних центрів запровадив психологічну службу. Ця служба працює тут вже двадцять років. А в останні чотири роки з майбутніми подружніми парами зустрічається ще і священик - засновник Біблійної школи духовного вдосконалення, протоієрей Олег Ведмеденко – інформує газета
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus