USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Луцьку змагатимуться за участь у грандіозному рок-фестивалі

19 Червня 2013 12:37
Чотири гурти змагатимуться за участь у фестивалі «WOODSTOCK Україна 2013» у Луцьку у п’ятницю, 21 червня.

Про це повідомили у прес-службі всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця».

Чотири волинських гурти - Ріплей (Луцьк), Ювелір(Луцьк), Тринакрія(Володимир-Волинський), Етнаtеrrа(Володимир-Волинський) - змагатимуться між собою за участь у фестивалі «WOODSTOCK Україна 2013» в пивному клубі «Оболонь» (вулиця Коперника, 8а) у п’ятницю, 21 червня, о 21:00.

Попередньо учасників відібрали в другий етап фестивалю за допомогою он-лайн голосування в соціальній мережі «ВКонтакте».

21 червня гурти презентують по три власних композиції. Шляхом голосування журі і глядачів визначать один гурт, що пройде на фестиваль «WOODSTOCK Україна 2013».

Детальну інформацію про захід можна отримати на сторінці зустрічі у соцмережі «ВКонтакте».

Довідково:
Woodstock – один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок-фестивалів, символ вільного і мирного співжиття, а також взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей.
У 1995 році для волонтерів польської акції «Великий Оркестр Святкової допомоги» (фундація WOSP) було організовано перший польський фестиваль під назвою «Зупинка Woodstock».
Діяльність фонду «WOSP» під керівництвом Єжи Овсяка присвячена збору коштів для допомоги дітям-інвалідам і сиротам, а ткож спрямована на розвиток волонтерського руху. Фестиваль є великою подякою волонтерам за їхню працю впродовж року. Щороку у події беруть участь близько 30 музичних гуртів, почесними гостями фестивалю були Guano Apes,Papa Roch, The Prodigy, The Stranglers, Korpiklaani, Clawfinger та багато інших. В 2011 році польський «Woodstock» відвідало близько 700 000 людей.
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» переносить європейські волонтерські цінності в Україну. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом над збором коштів для закупівлі медичного обладнання для дітей та дитячих лікарень, фонд започаткував традицію українського благодійного «Woodstock’y».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 19 Червня 2013 14:27
Грандиозный и уникальный - два слова-паразита. Причем, все, что планируется - грандиозное или уникальное, а когда осуществляется - или денег не дали, или люди не поняли новизны и креатива.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus