USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У нью-йоркському метро люди їздили без штанів. ФОТО

11 Січня 2010 19:03
Пасажири нью-йоркського метро стали свідками незвичайного явища - сотні молодих людей подорожували на поїздах підземки без штанів. Мова йде про флешмоб «В метро без штанів» (NoPantsSubwayRide), влаштованому в Нью-Йорку в неділю, 10 січня.
 
Організатором акції виступила популярна арт-група ImprovEverywhere, що спеціалізується на проведенні різного роду провокаційних заходів, - пише Lenta.ru.
 

 
Учасники акції розділилися на декілька груп і домовилися зустрітися в певних місцях неподалік від входів до нью-йоркської підземки. Потім молоді люди спускалися в метро і сідали в потяги. Опинившись усередині, учасники акції знімали предмети верхнього одягу, що прикривали нижню частину тіла, і залишалися в одній білизні.
 

 
Роздягнувшись, молоді люди продовжували займатися звичайними для пасажира метро справами: читати книгу або журнал, слухати музику в плеєрі або спілкуватися зі своїми приятелями. У цьому і полягала суть акції - поводитися так, як ніби не відбувається нічого незвичайного.
 

 
Після закінчення акції напіводягнені пасажири підземки залишили метро і зібралися на Юніон-сквер - одній з центральних площ Манхеттена. Примітно, що в акції брали участь як хлопці, так і дівчата. За підрахунками організаторів, всього в акції взяли участь близько 3 тисяч осіб.
 
Довідково:
 
Акція «В метро без штанів» вперше була організована в 2002 році і відтоді проводиться регулярно. Тоді її учасниками стали всього сім осіб.
 
У 2006 році вісім учасників флешмобу було заарештовано поліцією. Затриманих звинуватили в порушенні громадського порядку, проте згодом суд встав на сторону учасників акції і зняв з них звинувачення.
 
Флешмоб досить популярний серед молоді по всьому світу. Подібні акції проходять в підземках Берліна, Барселони, Буенос-Айреса, Чикаго, Лондона, Гонолулу, Мехіко, Сан-Франциско, Сіднея, Токіо, Відня, Варшави, Тулузи, Вашингтона і багатьох інших міст по всьому світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 11 Січня 2010 19:26
Досить цiкаво було б побачити таке в Киевському метро! Чи не так?
seal Показати IP 11 Січня 2010 20:02
Флешмоб, безумовно, цікава штука. Але якщо в ньому є хоч якийсь здоровий глузд. Цікаво, що в даному конкретному випадку хотіли доказати його учасники? По моєму - це випендрьож чистої води. Хоча... кожен сходить з розуму по своєму!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus