USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У передмісті Луцька з’явився новий ресторан-готель «Колобок». ФОТО*

20 Травня 2013 15:30
Новий високоякісний ресторан-готель «Колобок» розташований на трасі Луцьк-Ковель у селі Маяки. Заклад офіційно відкрився 18-ого травня.

«Колобок» - це вдале поєднання високого рівня сервісу і помірної ціни. Якість надання послуг відповідає європейським стандартам, - зазначив керівник проекту Роман Євліков. За його словами, заклад орієнований на туристів та бізнесменів, які відвідують Луцьк.


«Першою чергою, туристи, люди, які їдуть у відрядження у Луцьк можуть тут зупинитися. Ми створили хороший готель із високим рівнем сервісу, та усіма приналежностями гарного відпочинку. Ми знаходимося на кордоні, і багато людей проїжджає повз. Ми хочемо показати, що саме такі готелі для подорожуючих необхідні у нас в області».
Новоутворений ресторан-готель «Колобок» увійшов до мережі вже існуючих закладів Dj Cafe «Ring» та нічного клубу «Cube». Напередодні у цих закладах з нагоди відкриття «Колобка» відбулася гучна вечірка за участі шоумена Дяді Жори та європейської зірки Інуси Давуда.



18-ого ж травня у суботу, бажаючі змогли особисто оглянути готель. На відкритті було багато гостей, які у неформальній обстановці спілкуючись, пригощаючись та слухаючи гарну музику, змогли оцінити всі переваги закладу. Серед гостей були представники різноманітних компаній, у яких є партнери по всій країні, а також у Європі. Завітали й власники інших готелів та ресторанів, місцева влада. В цілому відгуки були доволі схвальні.

Гість ресторану-готелю «Колобок» Вікторія Софронюк поділилася своїми враженнями: «Сподобався інтер’єр, усе вишукано, зроблено зі смаком. Кухня – це взагалі! Я спробувала тістечко, дуже смачно. Подобається обслуговування. Завжди приємно зайти туди, де тебе привітно, з посмішкою зустрічають, відповідно, й настрій піднімається».

Керівник проекту Роман Євліков зазначив: «Будемо продовжувати в тому ж дусі, адже всі наші заклади вирізняються якістю сервісу, кухні, зручним розташуванням, цікавими програмами, які ми презентуємо також в Dj Cafe «Ring» та нічному клубі «Cube»».

Відвідувачі ж під час відкриття готелю «Колобок» жартували: «Не боїтеся, що «Ревізор» до вас приїде?». На що Євліков відповів: «Ми не проти».

За словами керівників ресторан-готелю «Колобок», у найближчих планах -встановлення мангалу, який діятиме цілий рік. «Гриль меню», обіцяють, буде різноманітне та з великою кількістю смачних страв.

Довідково:
У готелі-ресторані «Колобок» 19 номерів. Одномісний номер – 280 гривень, двомісний – 360 гривень, сімейний – 460 гривень за добу. У вартість номера входить сніданок. Можливість за додаткову плату доставити одне спальне місце. Є номер для людей з обмеженими фізичними можливостями, для цього зроблений пандус у готель, спеціально облаштований у цьому номері санвузол, вільне пересування інвалідів-візочників до ресторану.

У кожному номері є телевізор, кондиціонер, сейф, міні-бар, безкоштовний Wi-Fi. Цілодобово працює кухня. Меню багате традиційними та ексклюзивними ставами, є асортимент кондитерських виробів. Діє послуга «рум сервіс» - обслуговування у номері офіціантами з ресторану.

Із безкоштовних послуг у готелі - прання, прасування, хімчистка. За гроші – замовлення квітів, бронювання квитків, зустріч і проводи гостя, надання автомобіля.
У готелі є можливість організовувати конференції з одночасним розміщенням до 40 людей. А в ресторані може водночас розміститись до ста людей. Також є затишна літня тераса і дитячий майданчик.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Александр Показати IP 20 Травня 2013 16:11
Ну "Ревизор" придет-не против, а придет "Свобода" и спросит, почему русский Колобок, а не украинский Коржик? И что это за Dj Cafe Ring и ночной клуб Cube? )) на чью мельницу льете воду, пан Евликов?))) ну а уж звезд на открытие выбрали - вообще бойкот нужно было устроить патриотам, где "наши"?
Максим до Александр Показати IP 20 Травня 2013 17:54
Кононович, іди рятуй червонодупців своїх, чи захищай свій кіоск пивний. Заздрість - не найкраща риса для справжнього комуняки!
то до Александр Показати IP 20 Травня 2013 19:25
ті самі люди що так успішно приватизували ктр промінь.а там цікава історія...молодим віздє у нас дорога а хто на ліцах?
перехожий Показати IP 20 Травня 2013 17:43
Євліков скіко откатів получив поки відкривав чергову забігайлівку?
Міля Показати IP 20 Травня 2013 18:45
Передмістя Луцька Милуші чи Зміінець, ну ніяк не задрипані і потонувші у смітті Маяки. А шо вартує його вуйко-голова?
Павло Показати IP 20 Травня 2013 18:46
Заздрість - погана якість! А в українців це в крові і готові своїх "з'їсти", аби ні собі ні людям. Ось тому так і живемо і ще довго жити будемо :(Шкода...
Кривий Вал Показати IP 21 Травня 2013 07:29
Цiни явно для iноземцiв.
ККК Показати IP 22 Травня 2013 10:15
а що це за мавпа? на хвото?!
гість до ККК Показати IP 22 Травня 2013 12:19
набагато культурніша та вихованіша людина, ніж ви.
матрас Показати IP 22 Травня 2013 10:28
...третя подушка під дупу...
Олекандру Показати IP 22 Травня 2013 11:07
Українською Колобок, російською Кругобок.
Оксана до Олекандру Показати IP 22 Травня 2013 14:26
Ну тоді "Колобік"
Ірина Показати IP 19 Липня 2013 12:56
У когось тут особиста неприязнь до пана Євлікова)) Було б добре якщо такі речі обговорювались віч на віч!! А поки не псуйте репутацію ХОРОШОМУ, ЧИСТОМУ, ПЕРШОКЛАСНОМУ ЗАКЛАДУ!!Персонал старається, кухня надзвичайна, так що усім раджу відвідувати КОЛОБОК!!)) А усім недоброзичливцям можливо конкурентам,- здається немає чим себе зайняти, дорослі нормальні люди працюють над своїми проектами а не пишуть заздрісні відгуки!
Колян Показати IP 10 Січня 2016 21:05
А податки платите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus