USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У віце-президента Нацтелекомпанії немає вищої освіти

22 Листопада 2010 07:42
У віце-президента Національної телерадіокомпанії України Валіда Арфуша немає вищої освіти.

Про це урядовець повідомив в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі, - пише "Українська правда".

"На сьогоднішній день ще немає", - заявив він, відповідаючи на питання, чи отримав він вищу освіту.

Арфуш розповів, що він не закінчив Дніпропетровський національний університет за фахом "журналістика".

"Ми, коли приїхали з братом до Дніпропетровська, в кишені було 150 доларів всього на життя, і займало більше часу не навчання, а пошук будь-яких можливостей заробляти гроші. Щоб просто нормально жити", - пояснив він.

"Я собі поставив за мету. На наступний рік мені буде 40 років. Одна з цілей це отримання вищої освіти", - заявив чиновник.

Арфуш розповів, що займається на каналі міжнародними та музичними програмами.

"Якби я протягом 6 місяців приніс шкоду каналу, то я б вже там не працював. Я б там не залишився сам по собі. Я показав повністю свої здібності на каналі", - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 22 Листопада 2010 08:57
Ось такі неуки и керують Українським телебаченням!
Mirna Показати IP 22 Листопада 2010 09:45
Арфуш vs. Скрипін. Скандал в прямому ефірі! http://www.youtube.com/watch?v=PpMjJdugjTE&feature=player_embedded п.с. він красівий тусовщик, а не мудрий керіник національної телекомпанії
Біл Гейтс Показати IP 22 Листопада 2010 10:25
Я погано вчився в школі, мене відрахували з університету. Але це мені не завадило створити карєру. То чого ж у вас на Україні всі мають мати ту вищу освіту? Ну не купив собі диплома чоловік, ну і що?
VSC Показати IP 22 Листопада 2010 11:59
Сам факт, что национальной телекомпанией руководят Бенкендорф и Арфуш, это позор для страны.
Ваня Показати IP 22 Листопада 2010 13:53
Не освіта красить людину, а людина освіту.Краще барану диплом, а як нема диплома і розумний - це погано. Це говорить, що він молодець.Хто зараз учиться в цих вишах, одні тупаки, але з дипломами. Ото постав їх на його місце ні один не буде працювати і нафіг цей диплом.Журналістики навчися не можна - це потрібен талант, так як і художник,невже можна навчити малювати, не маючи до цього Божого дару. Побільше б таких людей у нашому суспільстві.Дурні мають за що купити диплом, а розумині не можуть, зато мають розумині голови. Я думаю роботодавець приватний дивиться,що в нього в голові, а потім запитує про диплом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus