USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україна витратить 9 мільйонів на саморекламу

29 Липня 2010 11:29
На створення позитивного іміджу України за кордоном виділено 9,2 мільйона гривень. На ці кошти видадуть два подарункових фотоальбоми та знімуть два коротенькі ролики. Для кращої реклами МЗС шукає спонсорів.

Про те, що у 2010 році Міністерству закордонних справ виділено 9,2 мільйона гривень на створення позитивного іміджу України за кордоном, розповів прес-секретар прем'єра Віталій Лук'яненко, - пише 29 липня ТСН.

«Ідея показати світу нашу країну з кращого боку, щоб залучити інвесторів і туристів з-за кордону, виникла ще в 2004 році, коли президентом був Леонід Кучма, а країна була на підйомі. Але тоді втілити в життя її не встигли», - заявив він.

«Фактично ця програма поновилася з 2007 року, але вона хронічно не виконувалася. Були постійні скандали, гроші, виділені на рекламу країни, зникали ... Звичайно, зараз грошей виділено трохи, але це реальні гроші. Їх витрачання проконтролює КРУ та Рахункова палата» , - додав Лук'яненко.

Заступник директора департаменту інформаційної політики МЗС Сергій Саєнко розповів, що пропонується видати два подарункових фотоальбоми тиражем до 1000 екземплярів, один з яких розповість про Україну загалом, а інший буде рекламувати туристичні визначні пам'ятки країни, її привабливість для бізнесу.

Їх роздаватимуть послам, міністрам та іншим високопоставленим гостям країни.
Також протягом 2-3-х найближчих місяців знімуть і пустять в ефір 3-хвилинний ролик під умовною назвою «Пізнай Україну». Його планують показувати на Euronews, CNN та інших каналах.

Крім того, буде знятий 15-хвилинний відеофільм про Україну для презентації на виставках, конференціях, ярмарках.

Частина коштів піде на підтримку веб-сайтів МЗС і дипустанов за кордоном - на них розмістять інформацію про Україну іноземними мовами.

Враховуючи, що грошей виділено трохи, в МЗС сподіваються і на допомогу спонсорів.

Відзначимо, у закордонних путівниках Україну описують так: українці п'ють жахливу воду - з-під крану, замість кави - розчинну гидоту, обожнюють їсти величезними шматками чистий жир - тобто сало. В Україні смачна горілка, вбиті дороги й рвані рушники у готелях.Озброївшись цією інформацією, до України приїжджають закордонні туристи - звісно лише ті, що не з лякливих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аміна Показати IP 29 Липня 2010 22:36
над іміджем треба добряче попрацювати!!!!спитавши перехожих за кордоном, що вони асоціюють з Україною,почуєш - Чорнобиль,Чорнобиль,Чорнобиль, Лазаренко, корупція і т.д.
analitic Показати IP 29 Липня 2010 22:44
Західна преса висвітлює переважно один негатив нашого життя: жебрацьке існування українців, звідси і розкрадання кредитів в особливо великих розмірах, на жаль, це- також імідж України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus