USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українські дороги: вихід є. ФОТО

4 Травня 2013 10:10
Скульптор Костянтин Скретуцький створив «символ» «Київавтодору». Київський художник вирішив «відпрасувати» дороги, - інформує ТСН.

«Апокаліпсис», який панує на українських дорогах, дістав не тільки водіїв, але і українських скульпторів. Так, один з них, автор відомих столичних арт-об'єктів Костянтин Скретуцький вирішив висловити своє невдоволення київськими дорогами незвичайним способом.

Художник створив арт-об'єкт на колесах у вигляді праски. За словами скульптора, інсталяція уособлює бездіяльність «Укравтодору». Скульптура складається з білої накидки, яка одягається на малолітражку Скритуцького та з коричневою ручкою як у праски.
«На цій машині ми плануємо виїжджати на проблемні ділянки доріг у Києві, щоб показати чиновникам, що наші дороги не ремонтують, а всього лише прасують, викидаючи на вітер мільйони. Днями ми вже проїхалися праскою по Хрещатику і Володимирській», - поділився скульптор. Нагадаємо, автодорівці грають на дорогах в карти замість класти асфальт. За два роки на дороги виділили 17 мільярдів гривень, але ні на зарплату ремонтникам, ні на рівний асфальт «Укравтодору» так і не вистачило.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ves Показати IP 5 Травня 2013 09:42
На цій машині нікуди він не виїде, так як "переобладнання", вантаж виступає за 30 см і не позначений червоними смужками, обмежена видимість. Об'єктивних причин для ДАЇ взути хоч відбавляй, а от піар - це так :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus