USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Унікальний музей відкриють у Луцьку

18 Липня 2013 10:21
Музей технічного прогресу з ілюстраціями та зразками найважливіших винаходів людства відкриють у Луцьку.
Ініціатори задуму кажуть, що аналога музейному об'єкту поки в Україні немає.

Відкриття відбудеться 19 липня, початок - о 16.00, - повідомили у прес-службі спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті», в якому й діятиме експозиція.

На сьогодні це - єдиний музей в Україні, де зібрано приклади технічного прогресу, починаючи з найпростіших пристосувань первісних часів і до сьогодення, а також представлено хронограф з ілюстраціями та зразками найважливіших винаходів людства.

Родзинкою відкриття музею стануть його гості - командир атомного підводного човна Лук'ян Федчик та мандрівник Володимир Коваль, який здійснив навколосвітню подорож під водою.

У програмі відкриття - телеміст із представниками української команди з донецької філії Комп’ютерної Академії «ШАГ».

Науковці змоделювали рукавиці, що озвучують мову жестів і стали першими українцями, що перемогли у міжнародному конкурсі винаходів 2012 року.

Музей створено з просвітницькою метою та ціллю популяризувати досягнення людства загалом. Завданням музею є збереження майбутнім поколінням раритетних експонатів, що характеризують цілі епохи науково-технічного прогресу.

На момент відкриття експозиція музею нараховуватиме понад 1500 експонатів!

Усі вони демонструють історію винахідництва, яке є рушійною силою прогресу. У музеї основну увагу закцентовано на періоді інтенсивного розвитку радіо-, фото- та відеотехніки, комунікаційних систем, годинників тощо. Загалом усю експозицію музею розділено на кілька модулів, де представлено реальні експонати технічного прогресу.

Проте Музей технічного прогресу динамічно розширюватиметься, а його колекція постійно збільшуватиметься, оскільки кожен охочий зможе долучитися до його наповнення, надавши музею експонат від себе.

Сподіваємося, йдеться у повідомленні, що відкриття нового туристичного об’єкту буде цікавим не лише волинянам, гостям краю, а й матиме самобутню цінність на світовому рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Інтересний Показати IP 18 Липня 2013 10:26
Скільки коштує вхід? Підскажіть
miassol до Інтересний Показати IP 18 Липня 2013 14:29
10 гривень - для дорослих, 5 - для дітей.
Допитлива Показати IP 18 Липня 2013 10:33
Підскажіть, можливо хтось і знає, скільки туди квиток?
miassol до Допитлива Показати IP 18 Липня 2013 14:30
10 гривень - для дорослих, 5 - для дітей.
* Показати IP 18 Липня 2013 11:05
відкриття безкоштовне краще б місцезнаходження точніше вказали
прєдатєль Показати IP 18 Липня 2013 13:25
В Луцьку є ще один морячок-підводник - командир відділення бойових гальюнистів-защьочників, власник однієї зі служб таксі... Ще й його запросіть, хай повимахується в ховтих штанях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus