USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В Луцьк їде відомий британський джаз-бенд. АФІША

28 Травня 2013 19:00
У рамках всеукраїнського гастрольного туру
Джаз-бенд Julian Tomas & friends (Англія) зіграють у луцькому «Майдані» у другий день літа.
Імпреза відбудеться у рамках всеукраїнського гастрольного туру гурту.

Про музикантів пишуть: «він змінив не один колектив, поки не створив свій, і залишається вірним йому протягом 12 років. Він перейняв найкращі традиції джазової музики, він висловлює у своїй музиці любов.
Він - Джуліан Томас. Проста людина з непростою біографією, приголомшливий вокаліст і композитор, яка зібрала навколо себе кращих музикантів Англії».

Так, музиканти поєднали у своїх піснях мелодії чорних американських кварталів початку ХХ століття і сучасну елітарність туманною Англії.

Свою музичну кар'єру Джуліан Томас почав ще в 11 років. Незважаючи на заборони відвідувати уроки музики, Джуліан вже в старших класах став відомим у музичному середовищі сесійним барабанщиком. А вже через два роки Джуліан, освоївши досконало гру на барабанах та перкусії, подорожує Європою, грає в багатьох колективах та творить власну музику.

Довгий час Джуліана можна було почути в якості бек-вокаліста. Одного разу на концерті в Базелі йому довелося замінити фронтмена групи і цей день став початком нового етапу творчості: Джуліан відкрив у собі вокальні здібності і вирішив створити власний колектив.

Створена група довго шукала власний стиль, музиканти змінювали один іншого, а сам Джуліан шукав застосування своєму незвичайному голосу, поки у 2000 році Julian Tomas & Friends не виступив з джазовою програмою, мотиви якої досі залишилися у творчості групи.

За час спільної творчості група Julian Tomas & Friends випустила три альбоми і зараз працює над четвертою платівкою. Хриплувато-ніжний голос вокаліста, акустичне наповнення ритмічних мелодій і зворушливі тексти пісень підкорили публіку одного разу і продовжують дивувати слухачів, надовго залишаючись в пам'яті.

А тепле і відкрите ставлення до слухачів, гумор і оригінальна манера спілкування з публікою створюють по-справжньому дружню атмосферу на кожному концерті британців.

Отож:

2 червня
Клуб «Майдан» (Луцьк, вулиця Бойко, 2)
Телефон для довідок: (0332) 724841, 050 1002751

Зустріч вКонтакте

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
D Показати IP 28 Травня 2013 21:08
Щось забагато реклами стало на ВН останнім часом. Можете цей комментар видалити, як і всі інші, які я написав.
... Показати IP 28 Травня 2013 21:10
ціна за вхід?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus