USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В Україні легалізували геїв і лесбіянок

8 Лютого 2011 18:43
Міністерство юстиції України легалізувало всеукраїнську громадську організацію лесбіянок, геїв, бісексуалів і тренсгендерних людей (ЛГБТ).

Про це сьогодні повідомили в прес-службі Всеукраїнської громадської організації «Гей-альянс України», - пише ТСН.

В організації зазначили, що основна мета діяльності «Ради ЛГБТ організацій України» полягає у сприянні досягненню в Україну «повної громадянської рівності для лесбіянок, геїв, бісексуалів і трансгендерних людей, протидія епідемії ВІЛ/СНІД, становлення політично і соціально активного ЛГБТ-співтовариства, задоволення та захист спільних інтересів членів організації».

Засновниками «Ради ЛГБТ організацій України» виступили чотири організації: Інформаційно-освітній центр «Жіноча Мережа», Всеукраїнська громадська організація «Гей-альянс України», Регіональний інформаційний і правозахисний Центр для геїв та лесбійок «Наш світ» та Міжрегіонального центру ЛГБТ-досліджень «Донбас-соцпроекти».

Як зазначив виконавчий директор Всеукраїнської громадської організації «Гей-альянс України» Тарас Карасійчук, на сьогоднішній день в Україні органами юстиції зареєстровано 28 громадських і благодійних об'єднань ЛГБТ.

«До складу «Ради ЛГБТ організацій України» на даний час входять 11 громадських організацій, і ми очікуємо, що до нас приєднаються всі українські організації ЛГБТ, - сказав він.

За словами голови координаційної ради Центру «Жіноча Мережа» Лайми Гейдар, історія створення «Ради ЛГБТ організацій України» бере початок з 2003 року.

«Знадобилося сім років і маса зусиль для того, щоб наша ідея консолідації ЛГБТ-руху нарешті втілилася. Я вважаю, що це початок нової епохи в галузі становлення прав людини в нашій країні. Тепер захист прав, інтересів і потреб ЛГБТ, представництво ЛГБТ-співтовариства України перед органами державної влади і на міжнародному рівні буде відбуватися ефективніше, - вважає Гейдар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Орися Показати IP 8 Лютого 2011 18:51
Маєш тобі!
лучанка Показати IP 8 Лютого 2011 19:09
тааак, дожилися...що далі?найбільша проблема в сучасній Україні...
лучанка Показати IP 8 Лютого 2011 21:13
За інформацією ІЦ, віділення "Гей-п'янь-альянсу" мають намір найближчим часом створити в Луцькій міській раді, підпорядковане буде муніципалам.
11 Показати IP 8 Лютого 2011 21:59
жах
OrestN Показати IP 8 Лютого 2011 22:36
а шоб вони здохли, погань!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 9 Лютого 2011 11:06
Нас кризис бьет , Но - Бога ради ! Крепись , надейся , верь и жди ! Лишь у пи...геев счастье - сзади. А у нас с тобою - впереди !!!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 9 Лютого 2011 11:12
Кстати , на днях посмотрел великолепный фильм на тему - очень грубо говоря - неприятия геев , евреев и других непохожих на на людей (ксенофобия , кажется) с Филлипом Нуаре . Изумительный фильм.Що поробиш. І таких треба...
Ужаснувшийся Показати IP 10 Лютого 2011 12:43
Це, таварісчі, жесть.
точкаЗору Показати IP 10 Лютого 2011 17:56
Навіть і не думала що у нас так багато гомофобів... Люди, ЛГБТ спільнота вам щось зле зробила?
unknow Показати IP 11 Лютого 2011 13:10
читаючи з початку, подумала - розвод. сама назва Всеукраїнська громадська організація «Гей-альянс України» викликала у мене усмішку. Я, мабуть, ніколи не сприйматиму це всерйоз. І буду вільно це оголошувати на людях. Аж доки стая геїв не закидає мене якимись булижніками
zlayagay Показати IP 11 Лютого 2011 23:54
кризис бьет независимо от ориентации! Нравиться мне вообще коменты! Вас это касается вообще? во всем цивилизованном мире уже есть гей браки, вам это не о чем не говорит? вы не считаете что это прогресс? пока мы вас не трахаем, наша ориентация не должна вас колыхать!
Nata Показати IP 12 Лютого 2011 10:18
Вы что сума посходили ? все страны мира смотрят на это нормально нужно смотреть нато что унас призидент диб... преглашавший иностранцев когда Украинки полуроздетые ходят по улицах. смотрелось как реклама сутенера а такие веши уже давным давно решили другие страны также как и про вич сколько можно долбить что он не передаетса рукопожатием но унас шахаютса как дауны в се мы люди впервую очередь и здесь не причем твоя ориентация. цвет кожи. какой ты национальности. все люди у каждого должны быть свои прова на свою жизнь
Катруся до Nata Показати IP 13 Лютого 2011 23:10
Тася, поддерживаю!
Zozulechka Показати IP 12 Лютого 2011 13:09
НОРМАЛЬНІ пацани, відгукніться!!!)))) 72 81 38
Юля. Показати IP 14 Лютого 2011 15:30
і я в шоці з наших людей,які не сприймають інших такими які вони є!!!!А тим більше виражають це у такій грубій і примітивній формі!геї чи лесбіянки не гвалтують і не вбивають людей як це роблять деякі "нормальні" люди.Кожен має право жити так як йому підказує серце,і тим більше.любити тих кого хоче.Усиновіть сироту краще,так як це роблять гей пари!Бо дітей в дти будинок теж не геї віддають.
Нормальний Показати IP 15 Лютого 2011 00:27
От, млять, ПІДОРИ! На палю їх, як так люблють, щось в ж**і мати!
Катруся до Нормальний Показати IP 15 Лютого 2011 11:35
ЛГБТ - це не лише геї...
Катруся Показати IP 15 Лютого 2011 14:40
Американськими вченими було доведено що 70% гомофобів - гомосексуали, але приховують це, або потенційні. Так що такими коментарями ви лише видаєте себе.
Дмитрий Показати IP 16 Лютого 2011 09:42
Я согласен с Юлей зачем так негативно отзыватся о человеке у меня много знакомых и друзей с не традиционой ореинтацеей это отличные парни и девушки одна пара взяла опекунство и они дали девочки всё они не чуствуют что это ребенок чужой девочка очень любит папу и папу и я думаю что девочка выростит не дворовой шпаной а очень преуспеваюшем человеком покраине мере они очень стараютса что бы это было так и я очень надеюсь что всетаки у нас розрешат однополые браки уже давно пора
Бела Показати IP 7 Березня 2011 14:43
Накінець-то гарні новини,давно б вже пора.Читаючи ці брутальні коментарі розумієш,що в нашій країні бракує толерантності і до цивілізованої країни ще ой як далеко.ЛГБТ община не зробила нікому нічого поганого,ми маємо такі ж права,як і всі інші люди.В цьому світі і так мало любові,а деякі особи відбирають і те,що дійсно є,ту істинну любов.
Юра Показати IP 14 Березня 2011 22:17
Всіх геїв на зону.
Романич Показати IP 23 Квітня 2011 18:28
Це звичайно погано, зо зроблять ось таке, але дійсно людей потрібно сприймати такиими, якими вони є.
лгбт Показати IP 7 Лютого 2018 15:48
в луцьку є організації лгбт??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus