USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні меншає дитячих телепрограм

1 Червня 2011 15:09
Обсяг дитячого мовлення на українських центральних телеканалах становить лише 8% від загального ефіру за тиждень, тоді як в країнах Європи ця частка сягає як мінімум 15% ефірного часу

Про це повідомила заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак, - пише Дело .

За її словами, велика частина дитячого ефіру - близько 90% - це мультфільми. При цьому час їхнього показу припадає на період з 4 до 7 годин ранку.

Між тим, розвиваючих передач для дітей, дитячих фільмів, конкурсів та освітніх програм в ефірі українських телеканалів практично немає.

«Більшість передач, в яких беруть участь діти, - музичні. Програм ж, які б популяризували і пропагували сімейні цінності - доброту, дружбу, любов - таких програм просто немає », - відзначаємо Мудрак.

За її словами 10 з 13 національних каналів приділяють дитячому мовленню від 10 до 20 хвилин на день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Москва Показати IP 1 Червня 2011 19:29
Про це повідомила заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення...Как будь-то никто сам не видит всю эту срань с экранов.Да и вообще эта подпольная докладчица сокровенных тайн не может быть заступником некой ГОЛОВЫ.Такие вещи делаются не головой,а специальной ЖОПОЙ.Именно специальной.Им нужно,чтобы детки были хорошо управляемые зомби.Всем думающим рекомендую качайте с трекеров:«Клуб знаменитых капитанов»,"Радионяню","В гостях у сказки",много аудиостихов и песен для детей с мультов и фильмов.В первую очередь Алексея Рыбникова...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus