USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

В Україні відкриють мармеладний музей

10 Грудня 2009 14:14
У Севастополі працюють над створенням першого в Україні Музею мармеладу.
У музеї, за словами директора дитячого містечка «Лукомор’я» Миколи Помогалова, буде відображено багатовікову історію створення мармеладу і його розвиток на всіх континентах. Основну ж увагу в новому музеї приділять розвитку продукції мармеладу в Севастополі, зазначив він. Планується, що відвідувачі музею зможуть скористатися найбільш унікальними рецептами приготування мармеладу. Усіх їх буде представлено на стендах, де також розташуються муляжі унікальних сортів і видів мармеладу. Помогалов також повідомив, що в музеї проводитимуть дегустацію різного виду мармеладу, який поставлятимуть як українські кондитерські фабрики, так і зарубіжні кондитери. Відкриття Музею мармеладу заплановане на 14 лютого наступного року, – інформує Кореспондент.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 10 Грудня 2009 15:00
яка солодка та смачненька новина :) а дегустація безкоштовна буде?
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 13:43
Да, саме такого музею в нашій державі і не вистачає. Це тема номер один. Залишилося відкрити музеї присвячені і іншим солодощам. Тільки від цього жити краще не стане.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus