USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні визначать «найкрутіших» хабарників і корупціонерів

5 Червня 2013 16:38
У рамках проекту «Чемпіонат з корупції - 2013» запрацював сайт, на якому кожен охочий може залишити скаргу на хабарників, зафіксувати факт корупції, а також проголосувати за «головного корупціонера в країні», - пишуть Коментарі.

З ініціативою проведення унікального для України конкурсу є громадські організації «Європейський вибір» і «Антикорупційна рада України».

Як розповів виконавчий директор громадської організації «Європейський вибір» Кирило Животовський, на спеціальному сайті чемпіонату кожен зможе додати свого «кандидата», описавши його особливі заслуги перед вітчизняною корупцією.

«Такими, як нам здається, можуть стати всі: від дільничного міліціонера, лікаря, вчительки або директора школи до чиновників центрального та місцевого рівня, політиків. На кожного «учасника» чемпіонату виділять окрему сторінку на сайті. Зауважу, не тільки дивитися, але й додавати свої коментарі, факти, джерела. Вся інформація буде збиратися в офісі чемпіонату, перевірятися, аналізуватися», - зазначив Кирило Животовський.
«Чемпіонат з корупції» відбудеться в чотири етапи і за задумом організаторів стане щорічною подією. На кожному етапі буде оприлюднена інформація про осіб, яких підозрюють у корупції.

17 червня оголосять результати першого етапу конкурсу: найбільш резонансні антикорупційні розслідування громадських організацій та журналістів, які вийшли цього року.

Як повідомлялося, 3 червня стартував всеукраїнський проект «Чемпіонат з корупції - 2013». За підсумками конкурсу будуть відзначені 12 гучних корупційних справ, а їхніх фігурантів нагородять призом «Золотий відкатиш».

Усього за головну «нагороду» позмагаються 500 найбільших українських корупціонерів, номінованих громадянами та громадськими експертами на основі журналістських розслідувань, цих правоохоронних органів, особистого досвіду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
амід Показати IP 5 Червня 2013 17:39
дайте точний адрес для ознайомлення зі списком "борців" та їхніх "здобутків"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus