USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вакансії для тих, хто хоче працювати творчо: ТОП-7

27 Червня 2013 09:41
Шанувальники сучасного мистецтва та цікавого відпочинку можуть знайти собі роботу до смаку. Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна пропонує ТОП вакансій для тих, хто хоче працювати цікаво.

Один із найвідоміших арт-центрів країни шукає продакш менеджера. До кола обов’язків входить комунікація з іноземними художниками щодо можливості виготовлення їх творів на території України, пошук підрядників і складання ТЗ для них, контроль за технічним втіленням робіт художників згідно із заданою концепцією і баченням. Вимоги: вища технічна освіта, досвід роботи з підрядниками і, головне, навички роботи з творчими людьми та розуміння тенденцій сучасного мистецтва. Обов’язкова вільна англійська.

Якщо є творча жилка, любов і вміння малювати, то можна спробувати себе, наприклад, в ролі художника-ілюстратора комп’ютерних ігор. Ключові обов’язки: концепт об’єктів і локацій для 3D моделерів, розробка 2D-3D стилю ігрового додатку, промальовування елементів інтерфейсу, промальовування рекламних 2D матеріалів ігрових проектів. Основні вимоги: знання художньої анатомії тіла, досвід текстурування 3D моделей, досвід роботи графічним дизайнером. Вітається художня освіта, досвід роботи в ігровій сфері, досвід ведення проектів, знання багатьох стилів і напрямків у графіці, професійний рівень володіння Photoshop.

Якщо Ви любите комп’ютерні ігри, а малювати не вмієте — не біда, гру можна просто придумати, а художник намалює її для Вас. У такому випадку можна подумати про вакансію гейм-дизайнера. Для цього, до речі, буде майже достатньо тільки бажання — адже саме бажання розробляти казуальні ігри або ігри для мобільних платформ є основним критерієм відбору претендентів. Великим плюсом стане досвід роботи гейм-дизайнером і базові навички програмування. Є можливість працювати віддалено і з неповним завантаженням (від 20 годин у тиждень). Головними завданнями будуть: налаштування параметрів поведінки ігрових персонажів; створення рівнів для ігор; анімування ігрових об’єктів (з допомогою утиліт); написання історії і діалогів.

Грати в ігри можна не лише у віртуальній реальності, але й в живу. Той, хто любить дітей, активний стиль життя та ігрові розваги, може стати директором дитячого розважального центру. Тут вимагатимуть організувати управління роботою дитячого розважального центра, регулярно проводити заходи (виставки, екскурсії, шоу-програми, ярмарки, дитячі свята тощо) і, головне, побудувати роботу центру на комерційній основі. Роботодавці віддадуть перевагу кандидатам із вищою освітою, широким світоглядом і уявою, вмінням розуміти потреби дітей різного віку, комерційним мисленням і націленістю на досягнення результату.

Також можна працювати головним сценаристом одного із найпопулярніших реаліті-шоу України. Для успішної роботи на цій посаді знадобиться вища освіта, досвід роботи від 3-х років журналістом, редактором, сценаристом, досвід управління колективом, знання специфіки ток-шоу, готовність до роботи в складному графіку. До обов’язків буде входити налагодження роботи сценарної групи, написання закадрового тексту, активна участь у процесі монтажу, розробка сценарного плану пост-шоу, робота з ведучими і експертами пост-шоу.

Редактор відділу новин на великому Інтернет-порталі — робота для Вас. Грамотна російська мова, вміння легко і доладно писати, зануреність у суспільно-політичний контекст України і світу, знання англійської, досвід роботи в Інтернеті й оперативність — ті навички, що допоможуть досягнути успіху на цій посаді.

Шанувальники живого спілкування можуть стати барменом/баристом у міжнародному аеропорту. Знадобиться досвід роботи в ресторанному бізнесі від 1-го року, володіння рецептурою, технологією приготування і подачі барної продукції, наявність медичної книги (бажано) і знання англійської не нижче, ніж на середньому рівні.

Зрештою, головне, аби робота була улюбленою і приносила радість. Тоді розвагою стане навіть посада математика-аналітика.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus