USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ведуча «Ревізору» покидає проект

27 Травня 2013 13:31
Ведуча Ольга Фреймут планує залишити проект «Ревізор», який вона веде на Новому каналі. Про це повідомляє «Комсомольская правда в Украине».

«Зараз ми знімаємо дві останні програми і, швидше за все, це будуть останні випуски з моєю участю. Знаю, що наступної весни «Ревізор» житиме, але вже з іншою ведучою. Наша творча команда зробила все можливе для того, щоб проект, як свою дитину, поставити на ноги і зробити успішним», - сказала Ольга Фреймут.

Своє рішення ведуча пояснює тим, що не бажає одноманітності: «Це свого роду захист, оскільки я дуже боюся стати, як Леонід Якубович у «Полі чудес». А восени глядачі побачать мене в новому проекті, що не кардинально відрізнятиметься від минулого. Але хочу заспокоїти своїх глядачів: мій образ не буде змінюватися кардинально».

Раніше керівник творчого об'єднання, яке займається виробництвом «Ревізору», Вікторія Бурдукова в інтерв'ю «Телекритиці» розповідала, що восени програма призупинить свій вихід. А на запитання про можливість зміни ведучої вона зазначила: «Ведучу міняти, звичайно, не збираємося, це неможливо. Плануємо зрідка залучати до цієї роботи й Аню Жижу - цікавий хід з харківською переперевіркою вийшов».

29 травня запланована онлайн-конференція Ольги Фреймут на сайті Нового каналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фрейд Показати IP 27 Травня 2013 16:44
Нарешті цю херню не будуть показувати. Ця кляча просто харить.
зівака до Фрейд Показати IP 27 Травня 2013 17:15
це вже точно, хай валить вообще на інший проект маловідомий
ненормальним до зівака Показати IP 27 Травня 2013 19:55
це бровін писав чи левченко?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus