USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Весняна ніч у бібліотеці. ФОТО

4 Березня 2013 16:16
Нічними віршами, піснями та зустрічала весну у Луцьку молодь міста.

Про це повідомила директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова.

«Прийди весно, прийди красна» таку назву мала арт-вечірка «Ніч у бібліотеці», що організували в ніч на 1 березня мистецька майстерня «Гойдалка» спільно з центральною бібліотекою для дітей, що на Грушевського, 1.



Перед початком ночі учасники вечірки познайомились з самою бібліотекою, її директором Ніною Бочаровою, яка розповіла про творчі здобутки та плани самої бібліотеки.



У залі молоді люди читали вірші, тихо линула пісня, переглядали фільми відомих кінорежисерів, обговорювали життєві, молодіжні, мистецькі теми, велась дискусійна розмова про вічні цінності життя, кохання, вірність, справжніх людських відносин.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 4 Березня 2013 17:10
Піариться, там більше бібліотекарів, як читатів,не ходять діти в бібліотеку,то для піару всі методи хороши
лучанка Показати IP 4 Березня 2013 18:09
не розумію, бібліотека - дитяча, то вже всі книжки дітям повидавали, що ніч в бібліотеці проводять. Може що курять там ночами, щоб ніхто не бачив?
Знайка Показати IP 4 Березня 2013 22:26
Гарна ідея. Раніше повідомляли про ніч в музеї, ніч у виставковій залі, а от щодо бібліотек - цікаво. сама пішла б)
Книга Показати IP 4 Березня 2013 22:30
А ви потратьте 15 хв. і прийдіть краще до бібліотеки, ніж сидіти і перечитувати те , що хтось, як на вашу думку" піариться".А ще як завітаєте , то я вам покажу книги в яких вже затерті обкладинки (року виданя 2007,2008....2012,) І це все тому, що зачитані. А піар це не зовсім погана річ , якщо вона йде на користь усім. Так ось, я вас сердечно запрошую саме до дитячої бібліотеки, бо хто, як не діти, сьогодні найбільше читають. За коментар дякую Думаю, ви хоча б так згадали бібліотеку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus