USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Весняний «роуперопад» у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

29 Березня 2014 09:01
У Луцьку екстремали стрибали з 50-метрової труби. Зі слів організаторів, цього разу з погодою неймовірно пощастило.

Організатори адреналінового заходу, стверджують, що кожного разу намагаються чимось здивувати своїх екстремалів, аби тих не покидало справжнє відчуття свята.

«Не забуваємо «виховувати» в наших роуперів і патріотизм. Як бачите, у нас завжди на вершині майорить жовто-блактний стяг. І так буде завжди. Нехай він здалеку нагадує людям, що ми – українці. Разом з тим - це прекрасний орієнтир для гостей з усієї України, аби ті могли без проблем нас знайти», - каже одна із учасниць команди Вікторія Семенюк.

«Враження неймовірні! Ніколи раніше такого не відчував. Доволі довго налаштовував себе на стрибок, але в останній момент з’явився якийсь страх і досить довго не міг стрибнути. Та підбадьорювання друзів з землі допомогли мені стрибнути, за що я їм всім вдячний», - додає лучанин Андрій Корпусов, для якого подібні польоти - уперше.
«Враження від польоту були неймовірні, та неперевершені. Наступного разу хочу спробувати стрибнути за ноги!», - каже один із «стрибунців» Андрій Білич.


«Стрибки у Луцьку які відбулись у березні, стали своєрідним початком нового сезону. Який обіцяєм буде насичений новими високими об'єктами. Також збираємось покорити декілька печер, усередині яких також організуємо стрибки із претензією на рекорд», - наголосив голова громадської організаціі Ігор Павлюк.


Нагадаємо, уже більше двох років лучани та гості міста мають можливість скуштувати адреналін на смак, стрибнувши із труби, висота якої понад півсотні метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus