USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вийшов друком роман волинянина «Вирощування алмазів»

30 Червня 2016 23:11
Роман "Вирощування алмазів" нашого відомого земляка, уродженця села Ужова Рожищенського району Ігоря Павлюка вийшов нещодавно у львівському видавництві «Апріорі».

Відомий світові за збірками поезій «Політ над Чорним морем», «Чоловіче ворожіння», «Україна в диму», «Гра і битва» та іншими, Ігор Павлюк загалом автор видав 23 поетичні збірки.

Лауреат Народної Шевченківської премії (Залізний Мамай), всеукраїнських літературних премій імені Василя Симоненка, імені Бориса Нечерди, імені Маркіяна Шашкевича, імені Григорія Сковороди, міжнародної літературної премії імені Миколи Гоголя «Тріумф», лауреат премії англійського ПЕН-клубу у своєму новому романі торкається філософських та психологічних тем.

Жанр роману визначили як філософсько-фантастичний. Персонажі твору постають перед певним внутрішнім вибором: вигоди та честі, органічне та хімічне та інше.

Напевно, одвічна проблема природи людського «Я» хвилює і Ігоря Павлюка, який після прочитання роману постає перед нами не тільки як відомий сучасний український поет, а й цікавий та глибокий прозаїк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus