USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

ВІА Гра знялася у будуарній фотосесії. ФОТО

28 Березня 2011 12:44
Учасниці гурту "ВІА Гра" знялися в грайливій фотосесії і розповіли історії, які закінчуються словами "так я дізналася, що".

Про це пише ТСН .
Альбіна розповіла про свого друга, з яким вони познайомилися в часи її студентства, а потім втратили зв'язок на п'ять років і відновили його зовсім випадково:

"Було таке відчуття, що між нами не було тих п'яти років розлуки. Несподівано для себе ми з'ясували, що за ці роки наші долі складалися за схожими сценаріями: у обох з'явилися сім'ї, народилися сини, причому з різницею у два місяці, і ще багато якихось дивних збігів. З тих пір ми постійно на зв'язку. Він допомагає мені порадами... Я дуже люблю згадувати нашу з ним історію... Так я дізналася, що дружба між чоловіком і жінкою існує".

Історія Єви - про скромного глядача, який зумів її вразити: на одному з приватних концертів він несподівано піднявся на сцену:

"Ми стоїмо з дівчатками ошелешені. Адже охорона біля сцени, вони під час виступу нікого не пропускають. Та й не кожен зважиться вийти перед публікою квіти подарувати, взяти автограф. А тут ніхто навіть припустити не міг, що цей тихоня подолає своє горе і зробить такий вчинок. Він просто вибрав мету, підійшов, поцілував і спустився назад до зали... Так я дізналася, що кожен чоловік може бути сміливим".

Надя згадала романтичну історію про італійську пару, яка посварилася, але потім хлопець прийшов до дівчини з квітами та повітряними кульками та, стоячи під її вікном, почав освідчуватися їй у коханні:

"З нескінченного потоку італійських слів я розбираю лише незліченні ti amo, bellezza і perdonami. Серце дівчини відтає, і вона робить хлопцю знак: піднімайся, мовляв. Не знаю, чи склалося у них далі... У той день я дізналася, що в серці кожного чоловіка живе романтик".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus