USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відбулась найбільша у світі виставка комп'ютерних ігор. Відео

17 Червня 2010 10:10
Поки увага футбольних фанів прикута до мундіалю у Південно-Африканській Республіці, Сполучені Штати стали місцем паломництва ґеймерів з усього світу: в Лос-Анджелесі відкрилась найбільша щорічна виставка комп'ютерних ігор E3.

Про це інформує Канал новин 24.

Цього року виробники зосередились на 3D-технологіях та бездротових сенсорних системах.

Серед головних новинок - Vitality Sensor для ігрової системи Nintendo Wii, унікальний проект Natal від Microsoft та надчутливий контролер для Sony PlayStation 3.

Окремої уваги варта спільна розробка двох останніх компаній - інноваційна система управління рухом. Її представили у грі, де потрібно кидатись віртуальними кульками з фарбою.

Були на виставці мобільні он-лайн-забавки, зокрема FarmVille і Mafia Wars. Сьогодні такі ігри стають дедалі популярнішими.

Іджей Морленд (головний дизайнер Realtime Worlds): “Ось що важливо для мене: зараз всі захоплюються інтернет-іграми, говорять про власні досягнення у них. Окрім цього є чудові соціальні забавки, до прикладу у Facebook. На цьогорічній експозиції багато онлайн-ігор - є шутери, жахи, військові ігри”.

Серед інших цікавинок - музичний симулятор DJ Hero II з новими піснzми, зокрема від Lady Gaga та Ріанни. Порадувала виставка і поціновувачів стрілялок. Компанія Ubisoft продемонструвала трейлер наступної частини гри Assassin's Creed: Brotherhood.

Американська студія Treyarch показала демо-ролик сіквелу до суперпопулярного шутера Call of Duty: Black Ops.

У цьогорічній виставці взяли участь приблизно 250 компаній, а відвідали експозицію понад 45000 людей.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus