USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомий український журналіст - гість «Бандерштату-2013»

21 Червня 2013 13:01
Зустріч з українським журналістом та телеведучим Юрієм Макаровим відбудеться у рамках «Бандерштату».

Про це повідомили у прес-службі фестивалю.

Юрій Макаров візьме участь у фестивалі в якості лектора на гутірковій сцені.

Загалом під час фестивалю «Бандерштат-2013» відбудеться низка відкритих лекцій та зустрічей із відомими журналістами, громадськими, політичними, культурними діячами, ветеранами ОУН-УПА.

Нагадаємо, що за роки проведення «Бандерштату» участь у гутірках взяла велика кількість відомих у різних сферах життя українців: Олена Білозерська, Вахтанг Кіпіані, Олесь Доній, Юрій Шухевич, Василь Шкляр, Микола Посівнич, Дмитро Павличко, Мирослав Симчич, Андрій Середа, Тарас Чолій, Олександр Ірванець та інші.

Довідково:
Юрій Макаров - український журналіст (телеведучий, документаліст, письменник). Закінчив Київський університет імені Тараса Шевченка, факультет романо-германської філології. З 1987 по 1993 роки — редактор, режисер, студії «Київнаукфільм».
З вересня 1996 року — ведучий програми «Телеманія», автор-ведучий програм «Сніданок з 1+1», «Спецпроект Юрія Макарова», «Імперія кіно», «Документ», з 1998 — головний редактор телекомпанії «Студія 1+1».
Зняв короткометражні фільми: «Дрібниці», «Сходи до неба», «Споконвіку було слово», документальний серіал «Мій Шевченко». Автор пригодницьких повістей «Культурний шар», «Геній місця». З 2007 до 2009 року очолював журнал «Український тиждень»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 21 Червня 2013 16:24
Сучасні бандерівці також мають право на спілкування по духу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus