USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Віктор Винник та «Мері» презентують сьогодні у Луцьку новий альбом

19 Травня 2017 08:55
Поціновувачів справжньої української музики, та, зокрема, творчості групи "МЕРІ" запрошують "відгуляти" новий альбом гурту, під назвою "Я z України". Концерт відбудеться сьогодні, 19 травня, о 20:00 у Лучеськ пабі.

Про це повідомляють організатори дійства.

Четвертий за ліком студійний альбом Віктора Винника і "МЕРІ" - "Я z України" побачив у світ 25-го листопада минулого року. Основна кількість треків, що увійшли до нього, записана в 2014-2016 роки. Хоча, увійшли до альбому і кілька старіших композицій, такі як "Миколай" та "Я z України". Зауважимо, що останній і дав назву альбому.

Робоча назва платівки звучала як "Колір Чорний"- пісня на слова Степана Руданського. Відповідно до задуму автора усього матеріалу "МЕРІ"

Віктора Винника, саме це словосполучення добре символізує наш час, оскільки в країні війна і немає особливих приводів до оптимізму у творчості. Але коли музиканти надали до ефіру трек "Я z України", і він спричинив багато шуму та емоцій серед різних категорій слухачів, стало зрозуміло, що ця назва буде доречнішою.

Як завжди, команда не обмежилась для запису однією студією, і матеріал створювався як на столичних, так і на регіональних студіях. Тому за звучанням платівка вийшла доволі різноманітною і не дуже концептуальною. Проте, за словами Віктора Винника, саме цього і добивались музиканти. У підтримку альбому відзнято відеокліп на пісню "Міss", який отримав схвальні відгуки та потрапив у ротацію на загальнонаціональних музичних каналах.

В планах гурту - зйомка ще кількох відео на пісні з нового альбому. Цю роботу "МЕРІ" присвятили світлій пам’яті свого друга і "хрещеного батька" групи, лідера гурту "НеМо" Анатолія Іванюка, який пішов від нас у результаті важкої хвороби.

Нову платівку вже представили у Львові, Києві та у низці інших українських міст. А взимку усі бажаючі змогли почути альбом навіть у Лондоні, під час гастролей групи у Великій Британії. І ось вже незабаром, 19-го травня, усі луцькі прихильники справжньої української музики, та, зокрема, групи "МЕРІ", отримають змогу почути "Я z України" у своєму місті, у пабі "Лучеськ".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus