USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Volkswagen осучаснить культового «жука». ФОТО

3 Лютого 2010 15:59
Компанія Volkswagen хоче надати знаменитій моделі Beetle більш сучасного вигляду, щоб залучити покупців молодого віку.
Volkswagen збирається оновити свою живу легенду – модель Beetle. «Жук» нового покоління з\'явиться вже через кілька років, а поки в Інтернеті виклали попередні зображення того, як може виглядати популярний автомобіль у майбутньому.
За інформацією, що потрапила до Всесвітньої мережі, наступна генерація знаменитого компактного автомобіля Volkswagen New Beetle може бути представлена у 2012 році. Опубліковані зображення поки що попередні: не факт, що фінальна версія виглядатиме саме так. Проте оновлений автомобіль має низку цікавих стилістичних особливостей, завдяки яким виглядає більш виграшно за сучасну модель.
Добре відомий New Beetle в профіль, наприклад, виглядає майже півколом, оскільки лінія даху плавно і без зламів перетікає в стійки. Колісні арки також круглі. Тепер знайомий силует змінився: це не «божа кульбаба», а приземистий суворий апарат. Дах більш плоский, капот візуально виглядає прямішим і довшим. Повідомляється, що машина стане більшою, отримає світлодіодну оптику. Безперечно, що автомобіль стане більш спортивним.

Можливі і деякі іміджеві нововведення – з назви зникне слово new. Це цілком зрозуміло: сучасний Beetle був дійсно новим порівняно з попередником-довгожителем. Тепер же йдеться про не таке кардинальне оновлення.

Поки що це майже все, що можна сказати про оновлення, - легенди. Технічної інформації про новинку украй мало. Відомо лише те, що в лінійці, можливо, буде екологічна модифікація BlueMotion і, що особливо цікаво, «заряджений» варіант R від нового фірмового підрозділу, який займеться випуском спеціальних спортивних версій.

Сьогоднішнє покоління Beetle, представлене Volkswagen в 1998 році, стало тоді сенсацією, особливо враховуючи, що попередня модель вироблялася неймовірно довго (з 1938 по 2003 рік) і розійшлася тиражем більш ніж в 21,5 мільйона екземплярів, – пише ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus