USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка стала фіналісткою всеукраїнської літпремії. ФОТО

1 Липня 2013 16:09
Мешканка Луцька Дарина Мельник отримала диплом фіналіста Всеукраїнської літературної премії імені Олександри Кравченко (Девіль), - про це йдеться на сайті Ualit.

Конкурс тривав три місяці, а переможців нагородили 25-ого червня у Дніпропетровську. Подані на здобуття премії твори представили майже весь спектр напрямків сучасної жанрової літератури: містика і наукова фантастика, психологічна проза і так звані жіночі романи, дитячі казки та оповідання, фентезі, історичні та пригодницькі твори тощо.

Організатори до останнього тримали інтригу і стосовно імен учасників (члени журі отримували твори лише з назвою, без імен, хоча анонімність не була обов’язковою вимогою), а також і стосовно переможців. Тому нам також довелося пережити азарт вболівання і очікування, бо в кожного, звісно, за час конкурсу з’явилися свої «улюбленці», творами яких хотілося б прикрасити власну книжкову полицю.

У Дніпропетровській обласній бібліотеці для молоді імені Свєтлова назвали імена переможців Всеукраїнської літературної премії імені Олександри Кравченко (Девіль).

Переможці першої Всеукраїнської літературної премії імені Олександри Кравченко (Девіль)
І місце – Катерина Роженко (Севастополь, АР Крим), пригодницько-фентезійний роман «Окрыленные Сталью»;
ІІ місце – Ігор Сілівра (Чернівці), науково-фантастичний роман «Цепелін до Києва»;
ІІІ місце – Роксолана Сьома (Києво-Святошинський район, Київська область), історико-психологічний роман «Вакації у Танґермюнде».

Дипломи фіналістів отримали:
Аарон К. Макдауелл (псевдонім Сергія Ємця, Дніпропетровськ), Андрій Гуменчук (Вінниця), В’ячеслав Лазурін (Житомир), Дарина Мельник (Луцьк Волинської області), Дмитро Кузьменко (Житомир), Марта Приріз (Дрогобич Львівської області), Олександра Калиновська (Дніпропетровськ), Юлія Гогчян (Дніпропетровськ), Юрій Пусов (Дніпропетровськ).

Переможці та фіналісти отримали книжки, пам’ятні подарунки, а також петриківські сувеніри – один із символів Дніпропетровщини.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus