USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинянка стала «героїнею української літератури»

10 Січня 2013 14:40
«Супергероїв української літератури» визначило видання «Друг читача».

Минулий рік можна вважати успішним для української літератури. Скандали, що просували книжки, та видання, які провокували скандали, закордонні фестивалі і літературне «Євро-2012», і ще – письменницька гра в політику. Навіть беручи до уваги небажання українців платити гроші за книжку, можемо стверджувати, що Кінець Світу нас оминув, у першу чергу завдяки героям від літератури. У списку «Друга Читача» не тільки відомі імена, а і «свіжа кров», - йдеться в публікації.

Так, до десятки лауреатів увійшла наша краяна Оксана Забужко, Марія Матіос, Юрій Винничук, Ліна Костенко, Андрій Курков, Василь Шкляр, Надійка Гербіш, Сергій Жадан, Юрій Андрухович та Максим Кідрук.

Детально про лауреатів – тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тарас Показати IP 11 Січня 2013 13:22
а слапчук де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus