USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Винайшли комп’ютерну програму, яка п’янить не гірше горілки. ФОТО

22 Березня 2010 15:07
Київський лікар Михайло Сорока на замовлення СБУ розробив комп\'ютерну програму, яка впливає на поведінку людини. Вона може сп\'янити за 20 хвилин.
«Я перший спробував випити за допомогою програми. Підлив собі медової з перцем. Для цього в комп\'ютері вибрав файл з інформацією горілки і 20 хвилин тримав в руках електрод, який під\'єднаний до ноутбука. Я захмелів», - розповів Михайло Сорока кореспонденту Gazeta.ua.

Зі стану сп\'яніння людина виходить через 20-30 хвилин.
«Другий експеримент провів на добровольцях. Я запросив 12 людей з вулиці. Піддослідні не знали, що з ними має відбутись. Тому і сп’яніли. Я зафіксував зміни поведінки людей. У багатьох заплітався язик. Була порушена координація», - уточнив лікар.
Комп\'ютерна програма «Сонар» використовується в біорезонансній терапії. Впливає на організм людей за допомогою хвильових сигналів.
«Я називаю його апаратом Богів. Він може лікувати все. Може повернути до життя тих, хто в комі. Це робиться навіть по фотографії. Був у мене випадок, коли я повернув з того світу людину. Чоловік 2,5 місяці лежав в комі після автомобільної аварії. До мене приїхала його сестра і на колінах благала вивести його з цього стану. Я підняв його за два дні», - поділився Сорока.
Лікар розповів, що у 2005 році його запросили працювати в секретаріат Президента Ющенка.
«Я лікував помаранчеву команду 8 місяців. Ющенка не лікував. Не хотів і його оточення не давало «добро». Їм вигідно було видавати його хворобу за отруєння», - пояснив він.
На прийом до 57-річного Михайла Сороки щодня приходять десятки людей.
«В основному, люди просять вилікувати. Я зчитую інформацію з людського організму «Сонаром», а лікарі нашого центру ставлять діагноз. Ми навіть робимо кольорові рентгенівські знімки. Це значно полегшує роботу медиків», - додав лікар.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 22 Березня 2010 17:28
О сколько нам открытий чудных.... готовят неутомимые шарлатаны.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus