USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Випускні церемонії у світі. ФОТО

29 Червня 2013 11:45
Сезон випускних у дитячих садочках, школах, університетах закінчується. Разом із дипломами випускники отримують настанови від своїх наставників, а також веселе свято, випускний, який має всі шанси запам'ятатися на все життя. Фотографії з різноманітних випускних пропонує Bigpicture.


Випускник купається у фонтані в день Останнього дзвоника у Києві, Україна, 24 травня.

Випускники Військово-морської академії США підкидають в повітря кашкети після закінчення церемонії вручення дипломів і надання офіцерських звань в Аннаполісі, штат Меріленд, 24 травня. На церемонії був присутній президент США Барак Обама.

Студентка Університету Міннесоти в Рочестері фотографує себе на iphone перед церемонією вручення дипломів у конференц-залі «Mayo Civic Center» у Рочестері, штат Міннесота, 18 травня.


Випускники Service High School дивляться на повітряні кульки після закінчення церемонії вручення дипломів на арені «Sullivan Arena» в Анкоріджі, штат Аляска, 23 травня.

Випускники Військово-морської академії США вітають одне одного після церемонії вручення дипломів і надання офіцерських звань в Аннаполісі, штат Меріленд, 24 травня.

Випускники вітають свого однокурсника, якого у промові згадав Барак Обама під час 129-ої церемонії вручення дипломів в коледжі Morehouse College в Атланті, штат Джорджія, 19 травня.

Студентка Університету Міннесоти в Рочестері репетирує свою промову перед виступом на церемонії вручення дипломів у конференц-залі «Mayo Civic Center» в Рочестері, штат Міннесота, 18 травня.

Девід Маккалоу (справа) отримує почесну ступінь на церемонії вручення дипломів в Університеті Леслі в Бостоні, штат Массачусетс, 18 травня.

Випускниця Військово-морської академії США на церемонії вручення дипломів і надання офіцерських звань в Аннаполісі, штат Меріленд, 24 травня.

Чоловік намагається не намокнути під дощем в очікуванні початку випускної церемонії в коледжі Morehouse College в Атланті, штат Джорджія, 19 травня.

Випускниця Southmoore High School поправляє квадратну академічну шапочку перед церемонією вручення дипломів в Оклахома-Сіті, 25 травня.

Випускник несе на плечах школярку на урочистій лінійці в Мінську, Білорусь, 30 травня.

Афганські дівчатка показують документи, що свідчать про закінчення місцевої медресе, під час випускної церемонії біля мечеті Mazharal Olom в провінції Газні на захід від Кабула, Афганістан, 12 червня.

Випускники отримують дипломи на випускній церемонії в школі поліції New York State Police Basic School в Олбані, штат Нью-Йорк, 29 травня.

Випускник Benedictine College Preparatory Academy цілує емблему свого учбового закладу на підлозі спортивного залу перед отриманням диплому в Річмонді, штат Вірджинія, 31 травня.

Випускники факультету ветеринарної медицини Політехнічного університету Вірджинії під час випускної церемонії на стадіоні «Lane Stadium» у Блексберзі, штат Вірджинія, 17 травня.

Випускник читає повідомлення під час церемонії вручення дипломів в Йельському університеті в місті Нью-Хейвен, штат Коннектикут, 20 травня.

Випускники Buena Vista High School танцюють після церемонії вручення дипломів, 4 червня.

Випускники Браунівського університету заходять у ворота перед церемонією вручення дипломів в Провіденсі, штат Род-Айленд, 26 травня.

Випускники South Kitsap махають друзям і родичам з-за лаштунків перед церемонією вручення дипломів у Такомі, штат Вашингтон, 11 червня.

Випускники Державного університету Боуї прикрасили написами свої квадратні академічні шапочки під час випускної церемонії на території кампусу Мерілендського університету в Коледжі-парку, штат Меріленд, 17 травня.

Випускник Політехнічного університету Вірджинії махає академічною шапочкою під час випускної церемонії у Блексберзі, штат Вірджинія, 17 травня.

Далай-лама виступає з промовою на 179-ій церемонії вручення дипломів в Тулейнському університеті в Новому Орлеані, США, 18 травня.

Діти чекають початку випускної церемонії в дитячому садочку в Мак-Комбі, штат Міссісіпі, 21 травня.

Випускник тримає транспарант «Візьміть мене на роботу» під час випускної церемонії на футбольному стадіоні університету Rutgers University, штат Нью-Джерсі, 19 травня.

Студенти прибувають на церемонію вручення дипломів у Бостонському коледжі, штат Массачусетс, 20 травня.

Перша леді Мішель Обама обіймає випускницю під час церемонії вручення дипломів в Martin Luther King Jr. Academic Magnet High School, яку вів Барак Обама, Нешвіль, штат Теннесі, 18 травня.

Випускниця Політехнічного університету Вірджинії підстрибує, щоб доторкнутися до каменя-талісмана, після випускної церемонії у Блексберзі, штат Вірджинія, 17 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 29 Червня 2013 12:09
Яка ефектна фотографія, де випускник вилітає із фонтану. В інших країнах випускники більш цивілізовані, і подібне для них, - це просто дико. А у нас - у порядку речей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus