USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Виставка українських художників допоможе волинським лісам. ФОТО

4 Квітня 2013 18:37
Своє бачення лісів та озер представили художники зі всієї України на виставці, що проходить у Ковелі.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Так, виставка «Лісоозер’я в картинах художників» проходить у Ковельській галереї мистецтв.

Її приурочили до всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Ініціаторами є голова Ковельського відділення Українського Фонду Культури Геннадій Сарапін та директор ДП «Ковельське ЛГ» Володимир Данилюк.

«Цю виставку ми планували провести ще декілька років тому. Саме такими, як на цих картинах, можуть стати посаджені вами деревця», – коментує директор Ковельського лісгопу.

За словами Геннадія Сарапіна, співпраця митців та лісівників має сенс.

«Щороку до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» долучаються тисячі волинян. Тринадцять мільйонів деревець буде посаджено в області цього року. Половина наших лісів – рукотворні», – додає Володимир Данилюк.

На виставці - понад тридцять картин. Серед них роботи членів Національної спілки художників України, заслуженого художника України Миколи Годуна з Рівного, Анатолія Максимчука з Житомира, Валентина Віднікевича з Бреста, Олександра Авріна з Москви, Олени Кондратюк з Ужгорода. Також тут є роботи народного художника України Олександра Байдукова і заслужених художників України Леоніда Литвина та Василя Красьохі.

Під час відкриття говорили про збереження довкілля, декламували вірші, згадували та порівнювали ставлення простих громадян і керівників, які можуть як захищати, так і шкодити природі, а також про доцільність та недоцільність вирубки дерев взагалі.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Колисник Показати IP 4 Квітня 2013 21:42
А де вирубані плантації, лісорозвал?? Дерева - це вже не креативно і старо. Скукота
DK Показати IP 5 Квітня 2013 10:52
А де полішуки з сокирами на підводах, де пилорами? Покажіть як незворотно нищать ліс!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus