USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виставки, армреслінг та мехенді: в Рокинях відсвяткували День селища

16 Липня 2017 21:50
Вперше в селищі Рокині на храмове свято Петра і Павла відбулось святкування Дня селища, йдеться на сторінці Рокинівської громади у Фейсбуці.

У підготовці та проведенні свята активну участь взяли в.о старости Леся Яцушек, директор будинку культури Лілія Прийма, завідувач бібліотеки Ніна Самець, підприємці Олександр Рудь, Валерій Таранюк, Сергій Шніт, Андрій Мороз. Всіх із святом вітали - Леся Яцушек, настоятель Петро-Палівського храму отець Ярослав, та голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб.

Під час святкування було організовано виставку – продаж робіт із бісеру, продукції бджільництва, кондитерських виробів. Діти каталися на електромобілях, стрибали на батуті, веселилися з клоунами.

Жителька селища Катерина Глушко майстерно розмальовувала всіх охочих мехенді. Всіх присутніх частували смачним кулішем від Володимира Іващенка.

Пісенні вітання дарували учасники художньої самодіяльності селища, села Брище

учні школи мистецтв та заслужений працівник культури України В’ячеслав Судима. Цікаво та весело нагородили номінантів: «найкращий будинок презентованої вулиці», «золоті руки», «співоча надія України», «підприємець – новатор», «волонтер селища», «працьовита сім’я».

Подарунки в номінаціях «багатодітна сім’я» та народжені в цей день жителі отримали від голови Луцької районної організації Товариства Червоного Хреста України Валентини Пахольчук.

Серед молоді відбулися змагання з армреслінгу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus