USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Ярмарок Любарта»: у Луцькому замку фестивалять. Фото

30 Вересня 2017 13:13
Театралізовані вистави, музичні виступи, різноманітні майстер-класи, зокрема для дітей, презентації від модельних шкіл, танцювальні виступи та, звичайно, безліч розіграшів – усе це чекає на лучан і гостей міста в замку Любарта.

Фестиваль «Ярмарок Любарта» стартував у стінах Луцького замку 30 вересня.

Окрім уже звичних для замку розваг і майстер-класів, організатори дійства подбали про насичену музичну програму: протягом дня зі сцени лунатимуть як сучасні мелодії та народна музика, так і класика.
Також на території замку облаштували фуд-корти та фотозони.
Урочисто відкрив дійство, своєю чергою, сам князь Любарт разом із княжною та в супроводі лицарів із клубу середньовічного бою «Айна Бера». Опісля привітань лицарі, як і належить, розпочали бої.
Відзначимо, що фестиваль діятиме протягом цілого дня й організатори підготували ще багато цікавинок. Так, увечері очікуються не тільки виступи музичних гуртів, а й вогняне та світлодіодне шоу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 30 Вересня 2017 13:37
Бухають так краще
Марина Показати IP 1 Жовтня 2017 11:41
Насправді були там ті, хто продавав і презентував. А також їх сім"ї, діти . А ще актори. ВСЕ. Білет був 50 грн.Продавалися білети для подорожуючих . Ніхто не підрахував чи виграв замок?! Чому? Організатори отримали свою долю, ну і актори. ВСЕ. А хто буде відмивати від жиру від смаження шашлику та від забитої каналізації в туалетах? Один гарний замок - а такий свинюшник робите! Віддайте замок полякам чи литовцям,раз не вмієте його утримувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus