USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Європа - очима маленьких лучан

17 Травня 2014 16:25
Своє бачення сьогодення України та її Європейського майбутнього показали чимало маленьких лучан, які долучились до конкурсу малюнків на асфальті.

Здебільшого, серед «крейдового» мистецтва переважали національні мотиви та заклики до миру. Також актуальними були і європейські мотиви.

Чимало діток, серед яких були як школярі, так і дошкільнята, прийшли на центральну площу міста з батьками. Хтось із них спостерігав за стараннями своїх чад осторонь. А були й такі, хто допомагали творити малюнки.

Так, пані Мирослава зі своєю донькою Марією взялись зображати традиційні українські символи.

«Без верби і калини – нема України. Ще зі школи пам’ятаю як вчили», - згадує своє дитинство жінка. Каже, що змалечку розповідає донці про славне минуле нашої країни та про національні традиції. Тому донька залюбки вчить історію України, й попри свій юний вік уміло вправляється у писанкарстві та традиційних українських художніх промислах. Крім того, сама Марія каже, що раніше малювати на асфальті їй доводилось не часто.

Серед маленьких художників визначили найкращі роботи, які відзначили цінними призами та почесними грамотами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus